ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL Έλαβε την ανώτατη Πιστοποίηση GSB International για τα Βαφεία της

Η ALUMIL γίνεται η πρώτη εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση Premium Coater & Sea Proof Plus από την GSB International.

Η ALUMIL, ως μια εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον τομέα της διέλασης και των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, επιχειρεί διαρκώς να ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων της και να εξελίσσει τόσο τις δυνατότητές της όσο και τις προοπτικές του ίδιου του κλάδου. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις που εξασφαλίζει για τα προϊόντα και τις παραγωγικές διαδικασίες το αποδεικνύουν άλλωστε και με το παραπάνω.

Πρόσφατα, στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και διασφάλισης κορυφαίας ποιότητας, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το σήμα “Premium Aluminium Coater” από τον παγκόσμια αναγνωρισμένο οργανισμό Πιστοποιήσεων βαφής αλουμινίου GSB International.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ιδιαίτερα λεπτομερείς και απαιτητικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από τους ανθρώπους της GSB, διαπιστώθηκε η πληρότητα του απαιτούμενου εργαστηριακού εξοπλισμού που απαιτείται για την εν λόγω πιστοποίηση, οι αυστηρότατοι έλεγχοι της παραγωγής που διεξάγει η εταιρεία σε όλα τα στάδια των επιφανειακών επεξεργασιών, καθώς και οι πιστοποιημένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται. Επιπρόσθετα, η εταιρεία έλαβε και το σήμα “Sea Proof Plus” για την υψηλότερη δυνατή αντιδιαβρωτική προστασία των προφίλ αλουμινίου με την μέθοδο της προανοδίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προανοδίωση είναι μια διαδικασία επιφανειακής επεξεργασίας, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ανοδίωσης και της ηλεκτροστατικής βαφής. Η επεξεργασία αυτή προσφέρει μοναδική προστασία, καθώς κυριολεκτικά θωρακίζει την επιφάνεια του προφίλ αλουμινίου έναντι της νηματοειδούς διάβρωσης που μπορεί να εμφανιστεί σε παραθαλάσσιες ζώνες ή περιοχές επιβαρυμένες με αέριους ρύπους και υψηλή υγρασία.

Με την πρόσφατη ανώτατη πιστοποίηση από την GSB International ολοκληρώνεται ένας κύκλος πιστοποιήσεων από τον εν λόγω οργανισμό, καθώς η ALUMIL ήταν η πρώτη εταιρεία διέλασης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση ποιότητας βαφής της GSB από το 2003.

Η επικύρωση των προηγμένων βαφείων της ALUMIL με την κλάση “Premium” από την GSB έρχεται ως επιστέγασμα των αδιάκοπων προσπαθειών της εταιρείας για παραγωγή ανθεκτικών προϊόντων που αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου και δίνουν αξία στην επένδυση των πελατών της.

Άλλωστε το μότο της ALUMIL είναι «Επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα» και πιστοποιήσεις όπως αυτή υπογραμμίζουν με τον καλύτερο τρόπο την κουλτούρα της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.