ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Neokem: Prisma Collection, υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας ειδικών εφέ

Η συλλογή ειδικών χρωµάτων πούδρας Prisma της NEOKEM, αποτελεί την πιο έγκυρη και πρωτοποριακή λύση στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις στα συστήματα κουφωμάτων και προσόψεων. Η συλλογή αποτελείται από τρεις επιµέρους σειρές και περιλαµβάνει 47 µοναδικές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασµένες ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξηµένες απαιτήσεις για καινοτοµία και αισθητικό αποτέλεσµα υψηλών προδιαγραφών.

Η ΝΕΟΚΕΜ, µε εξειδίκευση πάνω στην πλέον προηγµένη τεχνολογία παραγωγής Bonding, δηµιούργησε µία ολοκληρωµένη σειρά ετοιµοπαράδοτων προϊόντων, µε οµοιοµορφία απόχρωσης, σταθερότητα κατά τη βαφή και εξαιρετική διακοσµητική εφαρµογή. Τα χρώµατα Prisma βασίζονται σε φιλικά προς το περιβάλλον συστήµατα χρωµάτων ηλεκτροστατικής βαφής που προσδίδουν υψηλές µηχανικές αντοχές και άρτια συµπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες.

Oι σειρές Sahara, Mesogeios και Cosmos, είναι υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Qualicoat class 2 και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα αντίστοιχα χρώματα class 1.

Δείτε το Ψηφιακό Χρωματολόγιο Prisma

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.