ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικού Έργου: Ένα γεγονός με αξία, χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες!

Η Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικού Έργου με Κατασκευές Αλουμινίου είναι μια νέα ιδέα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου “Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές”. Μεγάλος κερδισμένος από το άκρως αυτό επιτυχημένο γεγονός ήταν η συνεργασία μεταξύ επαγγελματιών από τον κλάδο αλουμινίου και τον αρχιτεκτονικό κλάδο!

Το 14ο Συνέδριο “Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές” και η ENERGY LINE, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ), παρουσίασαν μία νέα ιδέα, διοργανώνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικού Έργου με Κατασκευές Αλουμινίου, η οποία παρουσιάστηκε 1-3/11/19 στο Ζάππειο Μέγαρο, δίνοντας πρωταρχικό ρόλο στους κατασκευαστές αλουμινίου και στη συνεργασία τους με τους αρχιτέκτονες.

Το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών, έδειξε τη δυναμικότητα της ιδέας και έδωσε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχειά της. Συμμετείχαν 59 έργα από ελληνικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις αλουμινίου και αρχιτεκτονικά γραφεία, που αφορούσαν υλοποιημένα έργα, ανεξαρτήτως είδους, με εφαρμογή συστημάτων αλουμινίου στο κέλυφος, σε πορτοπαράθυρα ή ειδικές κατασκευές κτιρίων.

Η έκθεση παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και δόθηκαν 3 βραβεία και 4 έπαινοι χωρίς συγκεκριμένη κατάταξη.

  • Έπαινοι: Bobotis & Bobotis Architects – Eurodomica, Buerger Katsota Architects, Αφοι Πετρούτσου ΕΠΕ, Greenwindows ΑΕ
  • Βραβεία: Katerina Valsamaki Architects, Γ. Ανδρεάδης & Συνεργάτες YAP Architects, Nikiforidis – Cuomo Architects

Η Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικού Έργου είναι ένα γεγονός που θα γίνει θεσμός. Οι καλές στιγμές θα ξανάρθουν… Μείνετε συντονισμένοι…

Περισσότερες Πληροφορίες

Δείτε τον κατάλογο των έργων της Έκθεσης εδώ

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ

Όλες οι πληροφορίες για την Έκθεση & Βραβεία εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.