ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το ift Rosenheim πιστοποίησε τις υψηλές επιδόσεις του υαλοπέτασματος SΜΑRTIA M7

Το σύστημα SΜΑRTIA M7 της ALUMIL πιστοποιήθηκε από το γερμανικό Ινστιτούτο ift Rosenheim στο νέο θάλαμο δοκιμών για υαλοπετάσματα της CFT και έχει επιτύχει τόσο στην standard όσο και στην minimal structural έκδοση, ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα το SΜΑRTIA M7 πιστοποιήθηκε σε

  • Αεροδιαπερατότητα κλάσης AE
  • Υδατοστεγανότητα κλάσης RE1200 (1200 Pascal)
  • Αντίσταση σε ανεμοπίεση κλάσης DL ± 2,0 KN/m2, SF ±3.0 KN/m2

Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί ο συντελεστής θερμοπερατότητας του συστήματος από το ift Rosenheim, ο οποίος κυμαίνεται σε ιδιαίτερα εντυπωσιακά επίπεδα από 1,0 έως 2,4W/m2K.

Οι παραπάνω επιδόσεις καθιστούν το καινοτόμο σύστημα της ALUMIL ιδανικό για προηγμένες αγορές, οι οποίες επιζητούν θερμοπερατότητα Ucw χαμηλότερη από 1,70 W/m2K.

Εν κατακλείδι, όπως κατέληξε και το γνωστό γερμανικό Ινστιτούτο, το SMARTIA Μ7 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για υαλοπετάσματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το οποίο εξασφαλίζει ποιοτικές κατασκευές, ανταποκρίνεται άριστα σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας και προσφέρει άριστη σχέση τιμής-ποιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.