ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Αποχωρεί από τη δ/νση πωλήσεων της EUROPA ο Μηνάς Δεμερτζής, στη θέση του ο Χρήστος Λουκάς

Ο απερχόμενος δ/ντής πωλήσεων της EUROPA, Μηνάς Δεμερτζής

Η EUROPA Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ αποχαιρετά τον επί αρκετά χρόνια επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων ελληνικής αγοράς κ. Μηνά Δεμερτζή.

Έπειτα από 30 συνολικά χρόνια προσφοράς, ο κ. Δεμερτζής αποχωρεί από την εταιρία για προσωπικούς λόγους έχοντας συνεισφέρει σε αυτή από διάφορες θέσεις, τόσο σε παραγωγικά όσο και εμπορικά τμήματα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1987 στις εταιρίες του ομίλου από την εταιρία DURALOX (βαφείο), ενώ στη συνέχεια καθιερώθηκε στο τμήμα πωλήσεων της EUROPA, του οποίου και ηγήθηκε τα τελευταία χρόνια, συνεισφέροντας καθοριστικά στην πετυχημένη πορεία της εταιρίας στην ελληνική αγορά.

Η οικογένεια της EUROPA ευχαριστεί θερμά τον κ. Μηνά Δεμερτζή για τη συμβολή του και του εύχεται καλό ιδιωτικό βίο.

Ο νέος δ/ντής πωλήσεων, Χρήστος Λουκάς

Τη θέση του αναλαμβάνει ο έως τώρα διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρίας κ. Χρήστος Λουκάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.