ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Αυξημένη και πιο πράσινη παράγωγη

Η ELVIAL αυξάνει την παραγωγική της δυνατότητα στους 32.000 τόνους και συγχρόνως κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να γίνει το εργοστάσιό της πιο πράσινο και με λιγότερο αποτύπωμα άνθρακα.

Η εξελιγμένη τεχνολογία που έχει εγκαταστήσει η ELVIAL, ολοκληρώνοντας τη νέα της γραμμή διέλασης είναι ξεχωριστή. Αυξάνει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας στους 32.000 τόνους και συγχρόνως αποτελεί αποφασιστικό βήμα στο να γίνει ακόμη πιο πράσινο το εργοστάσιό της.

Αυτή η γραμμή διέλασης είναι κομμάτι ενός σχεδίου που περιλαμβάνει εξελιγμένα ρομποτικά συστήματα και τεχνολογίες αιχμής που μειώνουν δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ELVIAL.

Σταθερά η δυναμική διέλαση από τη Βόρεια Ελλάδα είναι μπροστά από τις εξελίξεις και διαρκώς επενδύει σε νέες τεχνολογίες και κορυφαίο εξοπλισμό. Υπό αυτό το πρίσμα σχεδιάζει νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους  28 εκατ. ευρώ που στόχο έχει να ενδυναμώσει το ανθρώπινο δυναμικό της, να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της και να την καταστήσει πρωτοπόρα στην πράσινη και κυκλική οικονομία.

Στόχος της ELVIAL είναι πάντα να παράγει λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, ώστε να προσφέρει κορυφαία συστήματα αλουμινίου, ενσωματώνοντας τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης στην επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Η εταιρεία διαρκώς βελτιστοποιεί τις διαδικασίες της ώστε να μειώνει τις εκπομπές της σε CO2.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.