ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Κέρδισε δύο Gold βραβεία στη διοργάνωση των Sales Awards!

Κάθε νέα χρονιά η Europa αποδεικνύει πως οι προσεκτικά σχεδιασμένες επιχειρηματικές και εμπορικές πολιτικές αποδίδουν.

Από αριστερά, ο R&D Manager και Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής της Europa, Γιάννης Αρβανίτης, ο Δ/ντης Εξαγωγών και Σύμβουλος Διοίκησης Λάμπρος Γιαννούχος, η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της εταιρείας Ανούς Τζιρακιάν, και ο Δ/ντης Πωλήσεων Ελλάδας Ανέστης Τάρλας

Η Europa κέρδισε δύο Gold Βραβεία στη μεγάλη διοργάνωση των Sales Excellence Awards, ανάμεσα σε εταιρείες – κολοσσούς όλων των μεγάλων κλάδων της ελληνικής Οικονομίας.

Συγκεκριμένα κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία 3.4. B2B Πωλήσεις στους κλάδους του Εμπορίου – Βιομηχανίας, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και της παρελθούσας χρονιάς, με την υποψηφιότητα που έφερε τίτλο «EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.: Υγιής ανάπτυξη σημαίνει ποσοτική και ποιοτική επιτυχία», και Gold Βραβείο στην κατηγορία 4.6. Καινοτόμο προϊόν/υπηρεσία, για το καινοτόμο σύστημα Europa Minimal Frame.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σύστημα Europa Minimal Frame αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του. Ο ειδικός σχεδιασμός του, οδηγεί όχι μόνο σε λειτουργική τελειότητα, αλλά και σε σχεδιαστική απλότητα. Το σύστημα έχει κερδίσει Red Dot Award για το 2022 και εντάσσεται ισότιμα στα πλέον αναγνωρισμένα προϊόντα με την αντίστοιχη σφραγίδα.

Τα δύο βραβεία παρέλαβαν ο Δ/ντής Πωλήσεων, Ανέστης Τάρλας και ο R&D Director και Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής, Γιάννης Αρβανίτης αντίστοιχα για τις δύο κατηγορίες.

Η νέα βράβευση της εταιρείας έρχεται να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά ότι Europa σημαίνει ευρωστία, σημαίνει σταθερότητα, σημαίνει καινοτομία και σχεδιαστική ανωτερότητα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.