ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

G-U: Ελευθερία σχεδιασμού με τον μηχανισμό ALU-JET 10

Ο αξιόπιστος μηχανισμός της G-U προσφέρει ασφάλεια με πιστοποιημένη ποιότητα!

Η τεχνολογία αιχμής της G-U καθιστά τον νέο μηχανισμό ALU-JET 10 μία λύση που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις για κουφώματα και προσόψεις κατασκευαστικών έργων.

Ο κεντρικός μηχανισμός ALU-JET 10 είναι η βάση για όλα τα ειδικά σχήματα όπως παράλληλα και απλά προβαλλόμενα, οριζόντια και κάθετα περιστρεφόμενα, απλά ανοιγόμενα και συρόμενα.

Ο αξιόπιστος μηχανισμός της G-U προσφέρει ασφάλεια με πιστοποιημένη ποιότητα. Είναι δοκιμασμένος σύμφωνα με το πρότυπο EN 13126-8 και πιστοποιημένος από τον καταξιωμένο διεθνή φορέα ift σύμφωνα με το σχήμα QM 328.

Χαρακτηριστικά ALU-JET 10

  • Για όλους τους τύπους ανοίγματος
  • Ομοιόμορφες οπές διάτρησης Ø10 χιλ. στη ντίζα
  • Επιλογή σε επίπεδο αντοχής σε διάρρηξη
  • Κλειδώματα ασφαλείας για απαιτήσεις αντιδιαρρηκτικής προστασίας από βασική έως RC3 σύμφωνα με το πρότυπο EN 1627
  • Βάρος φύλλου έως 300 κιλά εφικτό
  • Αποδοτικότητα στην τοποθέτηση (τοποθέτηση γωνίας χωρίς χρήση εργαλείων, μία μόνο συνεχόμενη ντίζα για κάθε πλευρά φύλλου, σταθερό μήκος ντίζας στην πλευρά μεντεσέδων και στην κάτω πλευρά )
  • Ασφάλεια ανάκλισης ενσωματωμένη στη γωνία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.