ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στις 23/01 το 2ο Web Forum με θέμα το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Το Σάββατο 23/01/2021 στις 11:00 πρόκειται να λάβει χώρα το 2ο Web Forum της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ). Η διαδικτυακή εκδήλωση θα έχει ως βασικό θέμα το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Βασικός σκοπός της ΠΟΒΑΣ είναι η ενημέρωση των κατασκευαστών για το νέο πρόγραμμα και η συλλογή προτάσεων και απόψεων για τη βελτίωση αυτού. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι απόψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές, τα οποία θα αποτελέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του κλάδου, κατά τις συναντήσεις που προγραμματίζει η ΠΟΒΑΣ με τους αρμόδιους φορείς.

Η βασική ενημερωτική παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της ΠΟΒΑΣ, Στέλιο Λαμπρακόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει διεξοδική συζήτηση για τα θέματα του προγράμματος αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, στην οποία θα συμμετέχουν από την πλευρά της Ομοσπονδιας ο Πρόεδρος, Θεόφιλος Παγιάτης, ο Γ. Γραμματέας, ΧρήστοςΠαπαευθυμίου και ο Αν. Ταμίας Παντελής Σολιδάκης.

Η ΠΟΒΑΣ πιστεύει ότι η συμμετοχή όλων των κατασκευαστών είναι σημαντική για να μπορέσουν να διαμορφωθούν όσο το δυνατό πληρέστερα οι προτάσεις του κλάδου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.