ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΒΙΟΜΑΛ: Νέα ανοιγόμενη πόρτα “VL OPENING DOOR”

Η ΒΙΟΜΑΛ, κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής συστημάτων σήτας με πτυχωτό ή ίσιο πανί, εμπλουτίζει τη γκάμα των συστημάτων της με τη νέα ανοιγόμενη πόρτα “VL OPENING DOOR”.

Η VL OPENING DOOR κατασκευάζεται σε μονόφυλλη και δίφυλλη και σε μεγάλη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα θαλαμωτά προφίλ σε κάσα και φύλλο, καθώς και οι γωνιές συνδέσεώς τους που δε χρειάζονται εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Το σύστημα επιτυγχάνει ασφαλές κλείσιμο με μαγνήτη και απόλυτο κλείσιμο με βουρτσάκι. Διατίθεται σε ΚΙΤ τυποποιημένων διαστάσεων, σε διάσταση έτοιμη προς τοποθέτηση, αλλά και σε βέργες μαζί με εξαρτήματα τοποθέτησης.

Στόχος της ΒΙΟΜΑΛ είναι η αναβάθμιση και η εξέλιξη των προϊόντων της, με σκοπό την  ικανοποίηση των πελατών της και την κάλυψη όλων των προδιαγραφών.

Όλα τα προϊόντα της ΒΙΟΜΑΛ είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.