ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO EDUCATIONAL institute: Στόχος η ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στις κατασκευές αλουμινίου

Το EEi - EXALCO EDUCATIONAL institute έχει ως στόχο να παρέχει σε όλους τους κατασκευαστές αλουμινίου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στα συστήματα αλουμινίου.

Τη χρονιά που πέρασε η EXALCO ίδρυσε το δικό της ινστιτούτο εκπαίδευσης κατασκευαστών αλουμινίου με την επιστημονική συνεργασία της ΠΟΒΑΣ και του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το EEi – EXALCO EDUCATIONAL institute έχει ως στόχο να παρέχει σε όλους τους κατασκευαστές αλουμινίου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις πρακτικές γνώσεις για την ορθή εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών κατά την κατασκευή και εγκατάσταση των συστημάτων αλουμινίου.

Παράλληλα θα εμβαθύνει τις θεωρητικές γνώσεις, αναλύοντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου μέχρι και το after sales service.

Στην EXALCO είναι πάγια πεποίθηση ότι η ανάπτυξη ενός κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στις κατασκευές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, θα αποτελέσει το μοχλό ανάπτυξης των επιχειρήσεων του κλάδου τα επόμενα έτη, στο έντονα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται καθημερινά.

Το πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για τους «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» έχει διάρκεια 50 ωρών, απευθύνεται στους εργαζόμενους – κατασκευαστές του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου και περιλαμβάνει 30 ώρες θεωρίας και 20 ώρες πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις της EXALCO στη Λάρισα.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» οδηγεί στην απόκτηση σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα για μετέπειτα συμμετοχή σε διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων και δεξιοτήτων από ανεξάρτητο φορέα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISΟ/IEC 17024.

Το EEi – EXALCO EDUCATIONAL institute έχει αισίως φτάσει και ολοκληρώσει τον 6ο κύκλο του, έχοντας εκπαιδεύσει 130 κατασκευαστές από Λάρισα, Τρίκαλα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα, Αίγιο, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά κ.α.

Το ινστιτούτο εκπαίδευσης της EXALCO, EEi EXALCO EDUCATIONAL institute, συνεχίζει σταθερά τις εκπαιδεύσεις σε όλη την Ελλάδα, επιμορφώνοντας τους κατασκευαστές αλουμινίου και προετοιμάζοντάς τους για το επόμενο βήμα, αυτό της πιστοποίησης.

Δηλώστε συμμετοχή!
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του EEi συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά σε διάφορες πόλεις. Δηλώστε συμμετοχή και εξασφαλίστε τη θέση σας!

https://eei.exalco.gr

Πληροφορίες
EXALCO EDUCATIONAL institute
Τηλ. Επικοινωνίας: 2410 688526
Υπ. επικοινωνίας: Κατσιάβα Άλκηστις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.