ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Εξαιρετική γκάμα πορτών εισόδου κορυφαίας ποιότητας για τον επαγγελματία!

Οι πόρτες επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις ως προς την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά τους.

Το όνομα HOB DOORS σηματοδοτεί τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα και τον ευέλικτο σχεδιασμό στις πόρτες εισόδου. Η δυναμική εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1996, έχοντας ως βασικό υλικό το αλουμίνιο και εξειδίκευση στη σχεδίαση και εφαρμογή διαφόρων τύπων πορτών εισόδου, ασφαλείας και όχι μόνο.

Η εταιρεία διαθέτει στους επαγγελματίες κατασκευαστές όλη τη σειρά πορτών κυρίας εισόδου, με την ποιότητα και τις προδιαγραφές κατασκευής της INTERNO. Η HOB DOORS είναι ένα αξιόπιστος συνεργάτης με πολυετή εμπειρία στον κλάδο που παραδίδει ένα κορυφαίο προϊόν στην ώρα του και με πλήρη τήρηση όλων των προδιαγραφών που έχουν συμφωνηθεί.

Η προσήλωση της εταιρείας στη συνεχή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και η υποστήριξή της από ομάδα αρχιτεκτόνων και τεχνητών, έχει ως αποτέλεσμα να πρωτοπορεί σήμερα στον σχεδιασμό και την παραγωγή των πλέον εξελιγμένων θυρών στην ελληνική αγορά. Αποτέλεσμα της υψηλής της τεχνογνωσίας και της επιμονής της για επίτευξη της απόλυτης ποιότητας, είναι η σημαντική της εξαγωγική δραστηριότητα που γνωρίζει ραγδαία άνθηση.

Σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών, οι πόρτες HOB DOORS επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις ως προς τη μόνωση, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά τους. Εξοπλίζονται με τεχνολογία αιχμής και κατασκευάζονται σε ποικιλία σχεδίων και επενδύσεων, προσφέροντας πλειάδα επιλογών στον επαγγελματία και συνακόλουθα στον τελικό χρήστη.

Η πολυετής τεχνογνωσία της HOB DOORS στην κατασκευή αλουμινίων και θυρών και η χρήση νέων υλικών, όπως το γυαλί και ο χάλυβας, συνδυάζονται με τις υψηλές παραγωγικές και τεχνολογικές της δυνατότητες, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής αντοχής και αισθητικής που ξεχωρίζουν μεταξύ των επιλογών της ελληνική αγοράς.

Ακολουθούν ορισμένες επιλογές από την πλούσια γκάμα της που διατίθενται και σε επαγγελματίες.

HOB DOORS > SD77

Η σειρά SD77 αποτελεί το σύστημα που προτείνει η HOB DOORS για πόρτες εισόδου μοντέρνας γραμμής, με υψηλές προδιαγραφές και έμφαση στην ασφάλεια. Η σειρά προσφέρει τη δυνατότητα υλοποίησης πληθώρας κατασκευών με εφαρμογή επενδύσεων αλουμινίου ή υάλωσης από την ποικιλία των σχεδίων της σειράς OPTIMAL από την HOB DOORS.

Επιπλέον, η ομοεπιπεδότητα των προφίλ με ίσιες γραμμές χαρίζει ομοιομορφία, ενισχύοντας τον καινοτόμο σχεδιασμό και την αισθητική της σειράς.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Πλάτος κάσας 77 χιλ.
  • Πλάτος φύλλου 77 χιλ.
  • Ελάχιστο εμφανές ύψος κατασκευής 117 χιλ.
  • Ελάχιστο εμφανές πλάτος ”Τ” 76 χιλ.
  • Βάρος φύλλου έως 180 Κιλά
  • Πάχος υάλωσης 23 έως 59 χιλ.
  • Θερμομόνωση: Πολυαμίδια πλάτους 40 χιλ.
  • Energy Bar, Αφρώδες μονωτικό υλικό

Επίπεδο θερμομόνωσης: Θερμοπερατότητα – EN ISO 10077-2, Ud = 0,86 W/m2K (για διαστάσεις 1,30 x 2,30 χιλ. και Up= 0,3 W/m2K)

HOB DOORS > MD9660

Το MD9660 αποτελεί το οικονομικό σύστημα για συνεπίπεδες θύρες κύριας εισόδου της HOB DOORS, με υψηλές προδιαγραφές και έμφαση στην ασφάλεια. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα υλοποίησης οικονομικών κατασκευών σε συνδυασμό με τη χρήση επενδύσεων αλουμινίου ή υάλωσης από την ποικιλία σχεδίων OPTIMAL της HOB DOORS.

Ειδικά, η δυνατότητα χρήσης κολλητής λαμαρίνας αλουμινίου σε όλο το πλάτος της διατομής του φύλλου προσφέρει, χάρη στις ίσιες γραμμές ομοεπιπεδότητας, όχι μόνο απαράμιλλη αισθητική αλλά και υψηλή ασφάλεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Βάθος κάσας 56 χιλ.
  • Βάθος φύλλου 63,5 χιλ.
  • Ελάχιστο εμφανές ύψος κατασκευής 82 χιλ.
  • Ελάχιστο εμφανές πλάτος χωρίσματος “Τ” 70 χιλ.
  • Βάρος φύλλου 180 Κιλά
  • Πάχος υάλωσης έως 49 χιλ.
  • Θερμομόνωση: Πολυαμίδιο 20 χιλ.

Επίπεδο θερμομόνωσης: Θερμομόνωση – EN ISO 10077-2, Ud = 0,87 W/m2K (για διαστάσεις 1,5 x 2,2 μ. και Up = 0,45 W/m2K)

Πληροφορίες: https://www.hobdoors.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.