ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Σε πλήρη λειτουργία εντός τριμήνου η υπερσύγχρονη γραμμή προανοδίωσης

Σε παραθαλάσσιες περιοχές, σε αστικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα και γενικότερα σε διαβρωτικές συνθήκες είναι πολύ πιθανό το αλουμίνιο, να οξειδωθεί, έχοντας ως αποτέλεσμα την αλλοίωση σε βάθος χρόνου της ποιότητας της βαμμένης επιφάνειας.

Η λύση για την αντιμετώπιση της νηματοειδούς διάβρωσης, όπως έχουν καταδείξει διεθνείς μελέτες, βρίσκεται στο στάδιο της προεργασίας των προφίλ πριν από την ηλεκτροστατική βαφή.

Για την αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος η ELVIAL ενσωμάτωσε στο τρέχον  επενδυτικό της πλάνο τη εγκατάσταση μιας νέας πρωτοποριακής μεθόδου  βαφής με προανοδίωση, κατά την οποία εκτελούνται και οι δυο διαδικασίες (προεπεξεργασία ανοδίωσης και βαφή) στην ίδια γραμμή.

Η νέα μονάδα παραγωγής που θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι η μόλις εγκατεστημένη παγκοσμίως και η στην Ευρώπη. Θα είναι έτοιμη για πλήρη λειτουργία σε τρείς περίπου μήνες, επιτυγχάνοντας υψηλές προδιαγραφές όσον αφορά στην προεπεξεργασία ηλετροστατικής βαφής.

Η νέα μονάδα προανοδίωσης που θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της ELVIAL είναι η 5η μόλις εγκατεστημένη παγκοσμίως και η 1η στην Ευρώπη

Η διαδικασία της προεπεξεργασίας με προανοδίωση, λόγω της υψηλής σκληρότητας και αντοχής στη διάβρωση που επιτυγχάνεται, θωρακίζει το υπόστρωμα της ηλεκτροστατικής βαφής. Αποτέλεσμα είναι η μέγιστη δυνατή προστασία κατά της διάβρωσης σε αστικές, βιομηχανικές, παραθαλάσσιες και όχι μόνο περιοχές.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που έχει 16.300 χιλιόμετρα ακτογραμμή όπου αναπτύσσονται οικισμοί και ξενοδοχειακά καταλύματα, η ELVIAL επενδύει στην υψηλή τεχνολογία και εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των κατασκευών. Για μία ακόμη φορά η δυναμική διέλαση καινοτομεί, καταργώντας τα εξτρά κόστη και προσφέροντας αντοχή, ποιότητα και αμέτρητες χρωματικές επιλογές.

Η μέθοδος της προανοδίωσης έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα (σύστημα ασφαλείας multilock, τείχος θερμομόνωσης I2, μεγιστοποίηση θέας με minimal look) των συστημάτων ELVIAL, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη πρόσθετη αξία στους συνεργάτες της, οι οποίοι και αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.