ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επίσκεψη στις εργοστασιακές μονάδες της EXALCO από κατασκευαστές της δυτικής Μακεδονίας

H βιομηχανία αλουμινίου EXALCO ΑΕ υποδέχθηκε την Παρασκευή 19/5 κατασκευαστές αλουμινίου από περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Οι επαγγελματίες ξεναγήθηκαν στις δύο βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκαν για όλες τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις και τις καινοτόμες προτάσεις που αναπτύσσει η EXALCO και οι οποίες βασίζονται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Επίσης, επισκέφτηκαν τον νέο ολοκληρωμένο εκθεσιακό χώρο της βιομηχανίας, που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του ομίλου Βιοκαρπέτ στο 5ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Λαρίσης-Αθηνών και ο οποίος αποτελεί πλέον πόλο έλξης και σημείο συνάντησης των ενδιαφερόμενων του κλάδου. Αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, γραφεία μελετών, σχεδιαστές και γενικά όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο της δόμησης και της ανακαίνισης επισκέπτονται τον εκθεσιακό χώρο και ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του αλουμινίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε ομιλία και παρουσίαση από τον αντιπρόεδρο του ομίλου Βιοκαρπέτ Αθανάσιο Τσιάρα, ενώ κατόπιν ακολούθησε γεύμα εργασίας.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η EXALCO στον εκθεσιακό της χώρο παρουσιάζει προϊόντα οικολογικής δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας, σε μια περίοδο που σημειώνεται ιδιαίτερη δραστηριότητα στους συγκεκριμένους τομείς , ενώ αναφορικά με τις ξενοδοχειακές μονάδες έχει διαπιστωθεί αύξηση των εργασιών ανακαίνισης και αναβάθμισης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.