ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA SUN: Η νέα γένια βάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων από την EUROPA!

Η EUROPA PROFIL AΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συνεχίζει να πρωτοπορεί και στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Εκμεταλλευόμενη την τεχνογνωσία της, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ένα νέο, πρωτοποριακό, σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων (πάνελ) για εγκατάσταση επί εδάφους (φωτοβολταϊκό πάρκο), επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα γκάμα συστημάτων στήριξης EUROPA SUN, που είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς.

Ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα την εξοικονόμηση πόρων, την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, την αξιοπιστία και την ποιότητα EUROPA. Η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών της EUROPA προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές μελέτες σε κάθε έργο, διασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή των συστημάτων στήριξης για κάθε φωτοβολταϊκό πάρκο.

Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας, με κράματα ανθεκτικά στον χρόνο και στη διάβρωση, προσδίδοντας υπεραξία στην κατασκευή παρέχοντας ταυτόχρονα 20 έτη εγγύηση. Τα νέα συστήματα EUROPA SUN 2200, EUROPA SUN 1100 και EUROPA SUN 400 είναι διαθέσιμα εδώ, με όλες τις τεχνικές πληροφορίες.

Το σύστημα EUROPA SUN 2200 είναι ένα διπάσσαλο, σύμμικτο σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σχεδιασμένο να παρέχει ευκολία στη συναρμολόγηση και ταχύτητα στην τοποθέτησή του, με αποτέλεσμα τη γρήγορη υλοποίηση του έργου και τη βελτιστοποίηση του κόστους κατασκευής. Είναι μελετημένο και πιστοποιημένο για τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας.

Το σύστημα EUROPA SUN 1100 είναι ένα σταθερό, μονοπάσσαλο σύστημα με κύρια πλεονεκτήματα το γρήγορο χρόνο εγκατάστασης, ενώ προσφέρει τη βέλτιστη τεχνικοοικονομική λύση για φωτοβολταϊκά πάρκα με ιδιαίτερες γεωγραφικές συνθήκες.

Το σύστημα EUROPA SUN 400 είναι ένα σταθερό σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, κατάλληλο για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση σε κεκλιμένες βιομηχανικές στέγες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.