ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Το νέο EXRAIL System εντυπωσιάζει!

Η EXALCO παρουσιάζει το νέο πλήρες σύστημα για κάγκελα αλουμινίου. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν με την επωνυμία EXRAIL System. Το EXRAIL system είναι φτιαγμένο από 100% αλουμίνιο και καλύπτει όλο το φάσμα των εφαρμογών με διάφορες διατομές, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές και κατασκευαστές να αυτοσχεδιάσουν και να δημιουργήσουν.

Το σύστημα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:

Α) Σωληνωτές διατομές ανοδιωμένου αλουμινίου. Περιλαμβάνει κοίλη διατομή κουπαστής διαμέτρου 50 χιλ. με κοίλο κατακόρυφο ορθοστάτη διαμέτρου 40 χιλ.

Β) Ορθογώνιες διατομές ανοδιωμένου αλουμινίου. Περιλαμβάνει κοίλη διατομή κουπαστής διάστασης 80×30 χιλ. με κοίλο κατακόρυφο ορθοστάτη διάστασης 40×40 χιλ.

Γ) Συμπαγείς διατομές ανοδιωμένου αλουμινίου. Περιλαμβάνει κοίλη διατομή κουπαστής διαμέτρου 50 χιλ. με κατακόρυφους ορθοστάτες με διπλές συμπαγείς λάμες διάστασης διατομής 50×7 χιλ. ή 65×7 χιλ.

Για πλήρωση του κάγκελου μεταξύ των ορθοστατών μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια διατομή διαμέτρου 16 χιλ. ή υαλοπίνακες τύπου triplex ή πολυκαρβονικά φύλλα. Οι διατομές και τα εξαρτήματα είναι από κράμα 6063Τ6, υλικό το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες κατασκευές από αλουμίνιο στα κτίρια.

Το EXRAIL System καθίσταται από τα πλέον καινοτόμα συστήματα της αγοράς μιας και διατίθεται με τοποθετημένα τα εξαρτήματα στους ορθοστάτες σε μορφή ΚΙΤ. Αυτό σημαίνει ότι:

  • Διατηρείται η υψηλή ποιότητα του συστήματος αποφεύγοντας τις φθορές σε όλες τις διαδικασίες.
  • Ελαττώνεται ο χρόνος παράδοσης του έργου στον τελικό καταναλωτή.
  • Μειώνεται το κόστος της επεξεργασίας των υλικών.
  • Μεταφέρεται το προϊόν στο έργο στην αρχική του συσκευασία.

Στη διάθεση του κατασκευαστή υπάρχει η επιλογή προμήθειας διατομών και εξαρτημάτων (για σωληνωτά και ορθογώνια) σε τεμάχια για τη συναρμολόγηση ειδικών κατασκευών.

Η γκάμα των εφαρμογών του EXRAIL System περιλαμβάνει κάγκελα για μπαλκόνια, για εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, για πατάρια κτιρίων, γυάλινους φράχτες κ.τ.λ. Μπορεί να εγκατασταθεί σε κατοικίες και δημόσιους χώρους (σταθμούς μετρό, μουσεία, δημόσια κτίρια κ.τ.λ.), σε ξενοδοχεία (πισίνα, μπαλκόνια, φράχτες) κ.ά. Το σύστημα ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε ανάγκη της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο, συμπληρώνοντας τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της EXALCO.

Τα πλεονεκτήματα της ανοδίωσης!

Τα εξαρτήματα του EXRAIL System είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο και οι βίδες σύνδεσης είναι ανοξείδωτες.

Η ανοδίωση είναι τύπου ΙΝΟΧ, με ελάχιστο πάχος επεξεργασίας της ανοδίωσης των διατομών και των εξαρτημάτων 20 μm.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της ανοδίωσης είναι τα εξής:

  • Αισθητική. Μεταλλική εμφάνιση τύπου ΙΝΟΧ.
  • Κόστος. Μικρότερο κόστος κατασκευής και συντήρησης σε σχέση με τα ανοξείδωτα κάγκελα.
  • Αντοχή. Μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και σε έντονο διαβρωτικό περιβάλλον.
  • Σταθερότητα εμφάνισης. Η απόχρωση δεν αλλάζει, δεν ξεφλουδίζει και δεν δημιουργούνται ρωγμές στην επιφάνεια.
  • Συντήρηση. Η επιφάνεια καθαρίζεται με κοινά (μη ισχυρά) απορρυπαντικά ή με νερό.
  • Ασφάλεια. Το προϊόν δεν είναι τοξικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.