ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Χορηγός της μονογραφίας του αρχιτεκτονικού γραφείου Elastic Architects

Φωτογραφία: Δημήτρης Σπύρου ©

Η ανανέωση της αρχιτεκτονικής είναι δεδομένη και παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι μια πολυτελής έκδοση 800 σελίδων με το  έργο ενός από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία με έδρα στην Ελλάδα και διεθνή παρουσία, όπου η ALUMINCO είναι υπερήφανος χορηγός.

Η μονογραφία αφορά στα 25 χρόνια ύπαρξης του αρχιτεκτονικού γραφείου “Elastic Architects”. Οι Elastic Architects ιδρύθηκαν το 1996 από τους νέους αρχιτέκτονες Ρία Βογιατζή και Αλέξανδρο Ξένο. Διατηρούν γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο ενώ, ειδικεύονται στο σχεδιασμό πολυτελών οικιών και  ξενοδοχείων και το χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει μια ποικιλία διεθνών και εγχώριων έργων, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η ALUMINCO είναι πάντα δίπλα σε όλες εκείνες τις ενέργειες αλλά και τους δημιουργούς τους -αρχιτέκτονες, designers, κατασκευαστές, developers, interior designers- που μας κάνουν να ελπίζουμε σε ένα πιο δημιουργικό, όμορφο και φωτεινό μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.