ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΝΕΟΚΕΜ: Τα Υπερανθεκτικά Χρώματα Πούδρας διαθέσιμα προς χρήση στο σύστημα BIM

Το Building Information Modeling (BIM) αποτελεί πλέον μία από τις απαραίτητες μεθόδους για τις νέες κατασκευές κτιρίων, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, η ΝΕΟΚΕΜ προχώρησε στη δημιουργία ψηφιακών μοντέλων (ΒΙΜ) των προϊόντων της για αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Στην ολοκληρωμένη εφαρμογή του BIM, οι κατασκευαστές, οι μελετητές – αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές έχουν πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες, αναλυτικές περιγραφές των αντικειμένων, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που αφορούν στα αντικείμενα BIM (BIM objects).

Οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από την αποτελεσματική ψηφιακή ροή εργασίας, η οποία θα βελτιώσει την ταχύτητα και την ποιότητα της διαδικασίας προδιαγραφών. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στις βιβλιοθήκες χρωμάτων NEOKEM και να τις χρησιμοποιούν σε λογισμικό σχεδιασμού όπως το Autodesk Revit για τη δημιουργία νέων έργων και τον καθορισμό προϊόντων NEOKEM.

Τα Ειδικά Υπερανθεκτικά Χρώματα πούδρας της συλλογής PRISMA και τα Υπερανθεκτικά RAL χρώματα πούδρας της συλλογής AMMOS είναι διαθέσιμα για χρήση στο ΒIM μέσω της πλατφόρμας BIMobject®.

Βρείτε και κατεβάστε τα αρχεία BIM της NEOKEM στη σελίδα της BIMobject® όπου φιλοξενούνται πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.