ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO TOK (Transfer of Knowledge): Καινοτομία & design σε μια μοναδική έντυπη έκδοση!

Μπορεί άραγε ένα βιβλίο να προκαλέσει συναισθήματα; Το ALUMINCO ΤΟΚ (Transfer of Knowledge) με τα καθαρά περιγράμματα και τη μοντέρνα τυπογραφία του, την ανάδειξη σχεδιαστικών λεπτομερειών σε ένα νέο επίπεδο αρχιτεκτονικής δημιουργικότητας και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του μπορεί να προκαλέσει ένα σπουδαίο συναίσθημα: ενθουσιασμό!

Το ALUMINCO TOK αποτελεί μία εξελιγμένη έντυπη έκδοση που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη έκδοση στον χώρο του αλουμινίου και των εκδόσεων! Αφορά στις προϊοντικές σειρές της ALUMINCO και έχει ως στόχο να γίνει πηγή έμπνευσης αλλά και εργαλείο δουλειάς για την κοινότητα των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών, έτσι ώστε να ενεργοποιήσει τη φαντασία και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα.

Στοχεύοντας σε αυτές τις κοινότητες, η ALUMINCO προσφέρει αρχιτεκτονικές λύσεις αλουμινίου με βασικά χαρακτηριστικά την καινοτομία, την ενεργειακή απόδοση και την εργονομία, ενσωματώνοντας την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και τα σύγχρονα πρότυπα σχεδίασης.

Ένα βιβλίο που παίρνοντάς το στα χέρια σου αντιλαμβάνεσαι αμέσως πως πρόκειται για μία μονογραφία που υπογράφει τα καλύτερα συστήματα της ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.