ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων για τα κουφώματα αλουμινίου

Από το 1916, η κλειθροποιία DOMUS είναι το «κλειδί» που ξεκλειδώνει την απόλυτη ποιότητα στα παράθυρα και τις πόρτες του ελληνικού σπι­τιού. Η εταιρεία διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά προ­ϊόντων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για τα κουφώματα αλουμινίου. Μερικές από τις κορυφαίες λύ­σεις που διαθέτει η εταιρεία παρουσιάζονται παρακάτω.

Σύρτες

Οι απλοί και οι μηχανικοί σύρτες μιας κίνησης είναι κατάλληλοι για δεξί ή αριστερό παράθυρο. Διατίθενται με φωλιές πλαστικές ή μεταλλικές και ρυθμιζόμενα άκρα για CAMERA και EUROPA. Είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, κατάλληλοι για όλα τα ανοιγόμενα προφίλ αλουμινίου και παρέχουν μέγιστη ασφάλεια για δίφυλ­λα ανοιγόμενα παράθυρα.

Οι απλοί σύρτες διαθέτουν πλαστικά μέρη από πολυ­αμίδιο ειδικής σύνθεσης, για μεγαλύτερη αντοχή. Οι μη­χανικοί σύρτες διαθέτουν μεταλλικά άκρα κλειδώματος, με δυνατότητα ρύθμισης, κι έχουν ταυτόχρονο κλείδωμα πάνω – κάτω με μια κίνηση, καθώς και μεγάλη αντοχή.

Σπανιολέτες

Οι σπανιολέτες ανοιγόμενων χρησιμοποιούνται σε όλα τα προφίλ αλουμινίου και διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής (λευκό, μαύρο). Θα τις βρείτε σε τρία σχέδια λαβών, κλασική, ορθογώνια και οβάλ. Κατόπιν παραγγελίας, προσφέρονται και σε ειδικά χρώ­ματα, επιλέγοντας από γκάμα με περισσότερους από 300 κωδικούς. Είναι η ασφαλέστερη και ποιοτικότερη λύση για ανοιγόμενα παράθυρα αλλά και μπαλκονό­πορτες.

Έχουν βάση και βίδες στήριξης από ανοξείδωτο χάλυ­βα και διαθέτουν άψογη λειτουργικότητα. Τοποθετούνται σε αριστερά και δεξιά κουφώματα αλουμινίου, με εύκο­λη μετατροπή και έχουν ασφάλιση πάνω – κάτω.

Η βαφή όλων των εξαρτημάτων της DOMUS γίνεται ηλεκτροστατικά, με πολυεστερική πούδρα, η οποία συ­νοδεύεται από πιστοποιητικό ISO 9001.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button