ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»: Το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παρευρεθείτε στο 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»... Ανακαλύψτε τους παρακάτω!

Με κεντρικό μήνυμα GREENBUSINESS και δεδομένη αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου, το 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» πραγματοποιείται 4-6 Νοεμβρίου 2022, στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Το Συνέδριο, επικεντρωμένο στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναμένεται να ενώσει και πάλι τον κλάδο αλουμινίου με όλους τους συνεργαζόμενους κλάδους, σε ένα μοναδικό, με πορεία 28 ετών γεγονός, που προσφέρει γνώση-επαφές-ψυχαγωγία.

Γνώση για το μέλλον από τους πλέον ειδικούς

Διακεκριμένοι ομιλητές και υψηλού επιπέδου γνώση προσφέρονται σε ένα μοναδικό πακέτο και σε ένα σύγχρονο συνεδριακό γεγονός. Γνωρίστε το GREEN BUSINESS και κερδίστε το καλύτερο κομμάτι της αγοράς. Μάθετε για τη βιωσιμότητα και τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών σας. Ανταλλάξτε ιδέες και επεκτείνετε τις δυνατότητές σας σε μια αειφόρα αγορά.

Δείτε το πλήρες Πρόγραμμα εδώ / Μάθετε περισσότερα για τους ομιλητές και τις ομιλίες εδώ

Επαφές με νέους πελάτες & συνεργάτες

Υψηλό επίπεδο συνέδρων και διασυνδέσεις με νέους πελάτες και συνεργάτες, θα επιταχύνουν τη βιώσιμη ανάπτυξή σας. Γνωρίστε κορυφαίους παράγοντες στα stand των εταιρειών και την Έκθεση & Βραβεία «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου», που θα συμβάλουν στο αειφόρο μέλλον της επιχείρησής σας.

Δείτε την κάτοψη των stands και του συνεδριακού κέντρου εδώ

Ψυχαγωγία με Μακεδονίτικη Γιορτή και πολλές εκπλήξεις, σε ονειρεμένο περιβάλλον

Πλούσιο το πρόγραμμα στο πολυτελές Hyatt Regency Thessaloniki, με Welcome Drink, Βραβεία alumini.gr, Βραβεία «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου» και Μακεδονίτικη Γιορτή με το μουσικό συγκρότημα «Όρη-Χάλκινοι» και το Μακεδονίτικο χορευτικό Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ξενάγηση στη μαγευτική Θεσσαλονίκη και τα αξιοθέατά της, Coffee Breaks, Light Lunch Break και το βράδυ Επίσημη Δεξίωση με ζωντανή μουσική.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την ξενάγηση, έως 25/10, και τη vegan επιλογή σας στα σχόλια της φόρμας συμμετοχής ή στο info@alumini.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.