ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στον αέρα το ανανεωμένο site της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας με πλούσιο περιεχόμενο

Στον διαδικτυακό αέρα είναι η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ) που έρχεται να πλαισιώσει το νέο επανασχεδιασμένο με βάση τα σύγχρονα πρότυπα λογότυπό της.

Ο σχεδιασμός ακολουθεί μοντέρνες γραμμές και εξασφαλίζει βέλτιστη συμβατότητα με φορητές συσκευές όπως smart phone και ταμπλέτες, ενώ στο επίκεντρο έχει την άμεση πρόσβαση στην πληροφορία.

Στο νέο site, ο επισκέπτης μπορεί να δει το ιστορικό της ΠΟΒΑΣ και τα μέλη της, ενώ ειδικό μέρος έχει αφιερωθεί στο κομμάτι των πιστοποιήσεων, όπως το ΠΟΒΑΣ FPC.

Ειδική μνεία αξίζει στη «Βιβλιοθήκη» όπου ο επισκέπτης θα βρει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα σε μορφή e-book που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως εκπαίδευση, εξοικονόμηση ενέργειας, τεχνικά εγχειρίδια κ.ά. Η «Βιβλιοθήκη» αποτελεί μία εξαιρετική πηγή μάθησης που κάθε κατασκευαστής μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέξει.

Το ανανεωμένο site της ΠΟΒΑΣ διαθέτει πλέον και Blog, όπου αναρτώνται τα τελευταία νέα και δράσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Δείτε το νέο site της ΠΟΒΑΣ στη δ/νση: povas.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.