ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Μεγάλη κλήρωση ALUMILIA: Οι Mercedes A-Class «ζεσταίνουν» τις μηχανές τους!

Το ALUMILIA, το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL, συνεχίζεται δυναμικά, προσφέροντας πλούσια δώρα στους συνεργάτες της εταιρείας. Στις 21/5/2021 ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του προγράμματος και στις 7/6/2021 πρόκειται να ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών της κλήρωσης.

Τι είναι το ALUMILIA;

Το 2020 η ALUMIL, πιστή στην αξία της συνεργασίας και της παροχής κινήτρων στους επαγγελματίες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο της και σταθερά πορεύονται μαζί της, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα πόντων μέσα από το οποίο κάθε συνεργάτης του δικτύου της ALUMIL συλλέγει πόντους με βάση τις αγορές του. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι να έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του στην online πλατφόρμα «My Alumil». Ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνει, μπορεί να τους εξαργυρώνει σε δώρα της επιλογής του, γρήγορα και άμεσα.

Τα δώρα

Η ποικιλία των δώρων που δίνονται στους συμμετέχοντες είναι τεράστια. Από προϊόντα τεχνολογίας και gadgets, μέχρι είδη οικιακού εξοπλισμού και εργαλεία υψηλής ποιότητας, οι δυνατότητες ποικίλουν και μπορεί ο καθένας να αξιοποιήσει τους πόντους του επιλέγοντας προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του. Ήδη έχουν αποσταλεί εκατοντάδες δώρα σε κατασκευαστές και εμπόρους, ενώ οι παραγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η καταληκτική ημερομηνία συγκέντρωσης πόντων είναι στις 21 Μαΐου και η καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης των πόντων είναι στις 7 Ιουνίου.

Οι μεγάλες κληρώσεις

Εκτός από τα δώρα του καταλόγου ALUMILIA, προετοιμάζεται μία μεγάλη online εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στις 7 Ιουνίου 2021. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες κληρώσεις κατά τις οποίες δύο τυχεροί (ένας κατασκευαστής κι ένας έμπορος), θα κερδίσουν από μια Mercedes A-Class Hatchback A160! Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι να έχουν συγκεντρώσει οι συμμετέχοντες τους απαιτούμενους πόντους ALUMILIA, και συγκεκριμένα 15.000 πόντους οι κατασκευαστές & 50.000 πόντους οι έμποροι. Επιπλέον, πέντε (5) τυχεροί κατασκευαστές θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 2.000€ για αγορές από τα καταστήματα τεχνολογίας «Πλαίσιο».

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα ALUMILIA μπορείτε να απευθυνθείτε στον εμπορικό αντιπρόσωπο της περιοχής σας ή να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής ALUMILIA, κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.