ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Νέα ανοιγόμενη πόρτα VL OPENING DOOR

Η VL OPENING DOOR μπορεί να κατασκευαστεί σε μονόφυλλη ή δίφυλλη και είναι κατάλληλη κυρίως για πόρτες κουζίνας.

Η νέα ανοιγόμενη πόρτα της ΒΙΟΜΑΛ, κατάλληλη κυρίως για πόρτες κουζίνας, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την ανθεκτικότητα, την άνεση και την καινοτομία.

Η VL OPENING DOOR μπορεί να κατασκευαστεί σε μονόφυλλη ή δίφυλλη και σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

Στιβαρότητα χάρη στα «θαλαμωτά» προφίλ φύλλου και κάσας

Η επιλογή του πανιού γίνεται βάσει των απαιτούμενων προδιαγραφών του κάθε χώρου με διάφορες εναλλακτικές λύσεις όπως πανί τύπου Soft, PET ή αλουμινίου.

Χρηστικότητα χάρη στη χρήση πλαστικού κουμπώματος «Τ» αντί για λάστιχο

Διατίθεται σε ΚΙΤ τυποποιημένων διαστάσεων αλλά και σε διαστάσεις έτοιμες προς τοποθέτηση. Επίσης, όλα τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή της μπορούν να διατεθούν κατόπιν ζήτησης.

Άνεση με τη προαιρετική χρήση μεντεσέ επαναφοράς

Πλεονεκτήματα
  • Στιβαρότητα χάρη στα «θαλαμωτά» προφίλ φύλλου και κάσας.
  • Ταχύτητα συναρμολόγησης με γωνιές σύνδεσης (σε φύλλο & κάσα) χωρίς τη χρήση κανενός είδους μηχανολογικού εξοπλισμού & αναλώσιμων.
  • Ευκολία χάρη στη χρήση ταμπλά στο κάτω μέρος της πόρτας.
  • Άνεση με τη προαιρετική χρήση μεντεσέ επαναφοράς.
  • Ευελιξία με τη χρήση αρμοκάλυπτρων ανεξάρτητα των προφίλ κάσας – τοποθετούνται επιπλέον όπως στα αρχιτεκτονικά συστήματα.
  • Ασφάλεια λόγω του μαγνήτη που ασφαλίζει το φύλλο στη κάσα σε όλο το ύψος της πόρτας και με το βουρτσάκι σε όλο το πλάτος του κάτω μέρους του φύλλου.
  • Καινοτομία χάρη στο ειδικό λούκι 3 χιλ. σε όλο το φύλλο, για την χρήση άλλων υλικών εκτός πανιού, π.χ. λαμαρίνα, plexiglass, κ.τ.λ.
  • Χρηστικότητα χάρη στη χρήση πλαστικού κουμπώματος «Τ» αντί για λάστιχο, και πομολάκια «χούφτα» βιδωτά (2 τεμάχια ανά πόρτα).
  • Παραγωγικότητα, χάρη στα προτρυπημένα αλουμίνια για την τοποθέτηση του ταμπλά (στο ΚΙΤ).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.