ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO PREMIUM DOORS: Κορυφαία θερμομόνωση & απόλυτη στεγανότητα στις πόρτες εισόδου

Το καινοτόμο σύστημα κύριας εισόδου της θεσσαλικής διέλασης προσφέρει εξαιρετικά υψηλή θερμομόνωση την οποία συνδυάζει με άριστη στεγανότητα και μέγιστη προστασία.

Η EXALCO παρουσιάζει το καινοτόμο της σύστημα εισόδου, μια πρωτοπορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που θέτει υψηλά στάνταρτ σε κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτιρίου. Πρόκειται για την PREMIUM DOOR, το σύστημα εισόδου με εξαιρετική θερμομόνωση.

Η PREMIUM DOOR, με συντελεστή θερμοπερατότητας Ud = 0,6 w/m2K προσφέρει πρωτοφανείς μονωτικές επιδόσεις εξίσου σε ψυχρά ή θερμά κλίματα.

Παρέχει απόλυτη στεγανότητα ενάντια σε νερό ή αέρα, ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία, χάρη στον μηχανισμό τετραπλού κλειδώματος που διαθέτει.

Υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού κ.ά.

Πρωτοποριακός είναι επίσης ο σχεδιασμός και η αισθητική της PREMIUM DOOR, που δίνει τη δυνατότητα διαφόρων συνδυασμών υλικών και χρωμάτων. Τζάμι συνδυασμένο με αλουμίνιο τύπου ΙΝΟΧ, αλουμίνιο σε χρώμα ξύλου σε συνδυασμό με μονόχρωμη gloss ή σαγρέ επιφάνεια, είναι κάποιες από τις επιλογές που προσφέρει το καινοτόμο σύστημα.

Η PREMIUM DOOR χρησιμοποιείται κυρίως σε minimal και μοντέρνες κατασκευές και αποτελεί ιδανική λύση για τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς αλλά και τους ιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν τη σύγχρονη αισθητική, το μοντέρνο design και τα εξαιρετικά ενεργειακά αποτελέσματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.