ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EURORA: Νέος σύγχρονος θάλαμος δοκίμων και πιστοποίησης για τα συστήματά της

Για την EUROPA η συνεχής ανάπτυξη είναι συνυφασμένη με τις επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προχώρησε στην αγορά και εγκατάσταση νέου θαλάμου δοκιμών και πιστοποίησης των συστημάτων της.

Ο νέος θάλαμος LWW-PROFI της  ift MessTec είναι διακριβωμένος για μετρήσεις αεροδιαπερατότητας, υδατοστεγανότητας και αντοχής σε ανεμοπίεση για Πόρτες, Παράθυρα και Υαλοπετάσματα και βρίσκεται τοποθετημένος στο υπερσύγχρονο εργαστήριο δοκιμών της EUROPA στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτητικές προδιαγραφές του κοινοποιημένου φορέα ift Rosenheim, είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένος και έρχεται να αντικαταστήσει τον παλαιότερο θάλαμο, καθώς είναι μεγαλύτερης δυναμικής και χωρητικότητας, με δυνατότητα δοκιμής δείγματος διαστάσεων έως 5×5 μ.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα να διεξάγονται δοκιμές σύμφωνα με τα απαιτητικά πρότυπα:

  • AAMA/WDMA/CSA 101/I.S.2/A440-17 για την κάλυψη των αναγκών των αγορών της Αμερικής και του Καναδά
  • AS 2047-2014 για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς της Αυστραλίας

Σε συνεργασία με ελεγκτές του ift Rosenheim θα εκδίδονται εκθέσεις δοκιμών (πιστοποιητικά επιδόσεων) και κατηγοριοποιήσεων για τα συστήματα EUROPA και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα:

  • Windows and doors – Product standard (EN 14351-1)
  • Windows and doors – Air permeability (ΕΝ12207 – EN 1026)
  • Windows and doors – Watertightness (ΕΝ 12208 – EN 1027)
  • Windows and doors – Resistance to wind load (ΕΝ 12210 – EN 12211)
  • Curtain walling – Product standard (EN 13830)
  • Curtainwalling – Air permeability (EN 12152 – EN 12153)
  • Curtainwalling – Watertightness (EN 12154 – EN 12155)
  • Curtain walling – Resistance to wind load (EN 13116 – EN 12179)

Η αξιοπιστία του θαλάμου εξασφαλίζει στα στελέχη της EUROPA τις ακριβείς δοκιμές στην προετοιμασία των νέων προϊόντων σε κάθε νέο σύστημά της, καθώς είναι κεντρική απόφαση της διοίκησής της, η εταιρεία να βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και της τεχνολογίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.