ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

METAL PLUS: Σημαντική η δραστηριότητά της και σε έργα του εξωτερικού!

Η κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων METAL PLUS όχι μόνο δραστηριοποιείται έντονα εντός συνόρων στον χώρο του έτοιμου κουφώματος, αλλά έχει επεκταθεί με απόλυτη επιτυχία και στις ξένες αγορές, αδιαμφισβήτητο δείγμα του επαγγελματισμού και της απαράμιλλης κουλτούρας ποιότητας που διατρέχει όλη την εταιρική φιλοσοφία και δομή. Η εταιρία διευθύνεται από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, που μέσα σε λίγα χρόνια, με πίστη, αποφασιστικότητα και σαφές όραμα για δουλειά, εξελίχθηκε σε έναν από τους πλέον δραστήριους και “ανήσυχους” επιχειρηματίες του κλάδου.

Πρόσφατα η METAL PLUS ολοκλήρωσε δύο σημαντικά projects σε δύο ευρωπαϊκές πόλεις, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τα συγκεκριμένα έργα, δηλαδή την κατασκευή, την μεταφορά και την τοποθέτησή τους, χρησιμοποιώντας πάντα τις σειρές συστημάτων της ELVIAL

Αναλυτικά, τα έργα αυτά περιελάμβαναν:

Παρίσι – Γαλλία

Ένα πολυτελές ρετιρέ στην πόλη του Φωτός, το Παρίσι, για το οποίο η εταιρία κλήθηκε να κατασκευάσει, να μεταφέρει και να εγκαταστήσει σύστημα υαλοπετάσματος υψηλής ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας της ELVIAL.

Ειδικότερα, για την άρτια αποπεράτωση του έργου χρησιμοποιήθηκε το σύστημα υαλοπετάσματος υψηλών προδιαγραφών ELVIAL EL7200, το οποίο διαθέτει άριστη δομική συμπεριφορά και παράλληλα εξασφαλίζει κατασκευές ανθεκτικές σε φορτία και καταπονήσεις με υψηλή στεγάνωση, ηχομόνωση και θερμομόνωση κτιρίου.

Το έργο αποτέλεσε μια πρόκληση για την εταιρία, καθώς απαιτήθηκε η πλήρης αποξήλωση του παλιού συστήματος, διαδικασία που αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη, ενώ παράλληλα ιδιαίτερα απαιτητική υπήρξε και η διαδικασία της τοποθέτησης αφού υπήρχε μεγάλη κλίση. Άξια αναφοράς είναι και ο τρόπος μεταφοράς των τζαμιών, καθώς έγινε εξ’ ολοκλήρου με τα χέρια έως τον 6ο όροφο του διαμερίσματος.

Νυρεμβέργη – Γερμανία

Ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα απαιτητικό project με την υπογραφή της METAL PLUS, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας! Το έργο αφορούσε σε εργοστάσιο στη Γερμανία, με την παραγωγή, μεταφορά και τοποθέτηση υαλοπετασμάτων, κουφωμάτων αλουμινίου, διαχωριστικών γραφείων και κοίλων πορτών της εταιρίας ELVIAL.

Ειδικότερα για την άρτια αποπεράτωση του έργου χρησιμοποιήθηκαν:

  • Το Σύστημα υαλοπετασμάτων υψηλών προδιαγραφών ELVIAL, της σειράς 7200, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή στεγάνωση, ηχομόνωση και θερμομόνωση
  • Σταθερά και ανοιγόμενα κουφώματα ELVIAL, της σειράς 8600i², τα οποία ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις για μέγιστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και απόλυτη στεγάνωση
  • Σταθερά μονόφυλλα κουφώματα ELVIAL, της σειράς 6800i², που προσφέρουν στιβαρότητα και απόλυτη στεγανότητα, έχουν υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης – ηχομόνωσης και παρέχουν τη δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και τηλεχειρισμού
  • Διαχωριστικά γραφείων και κοίλες πόρτες ELVIAL, της σειράς 5400, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα και την ανεμοπίεση, άριστη θερμομόνωση, ηχομόνωση και πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη κατηγορίας WK².

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.