ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετέχει ως Bronze Sponsor στο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής & Τουρισμού στα Χανιά

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την τεχνογνωσία της ΝΕΟΚΕΜ στα χρώματα πούδρας.

Η ΝΕΟΚΕΜ, η μοναδική ελληνική εταιρία που παράγει χρώματα πούδρας για αρχιτεκτονικές κατασκευές, επιβεβαιώνει τη συνεχή δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και συμμετέχει ως Bronze Sponsor στο 5ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού με κεντρικό θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Τουρισμός».

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Design Ambassador και το Archisearch.gr. και λαμβάνει χώρα από τις 1 έως τις 3 Δεκεμβρίου 2023 στα Χανιά. Η διοργάνωση του 5ου Συνεδρίου Αρχιτεκτονικής αποτελεί στρατηγική συνεργασία με το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και την αιγίδα του Δήμου Χανίων.

Η ΝΕΟΚΕΜ, εκφράζοντας απόλυτο σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον, παράγει χρώματα πούδρας χωρίς τη χρήση διαλυτών, βαρέων μετάλλων ή λοιπών τοξικών πρώτων υλών και επιδιώκει συνεχώς την ανάπτυξη νέων λύσεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της βιωσιμότητας, εδραιώνοντας με επιτυχία μια βιώσιμη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την τεχνογνωσία της ΝΕΟΚΕΜ, καθώς και να ενημερωθούν για τα πιστοποιητικά EPD των αρχιτεκτονικών και υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας που βρίσκονται διαθέσιμα στη βάση δεδομένων του International EPD System.

Η χορηγία της εταιρείας ως Bronze Sponsor αποτελεί έκφραση της αφοσίωσής της στην προώθηση ενεργειών που στοχεύουν στην ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.