ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Σεμινάριο για μηχανικούς με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 17:30, στο ΤΕΕ - Τμήμα Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί από την Architectural Aluminium Academy ειδικό σεμινάριο για μηχανικούς με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας: Πρώτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό κτιρίων».

Μετά από τα τρία σεμινάρια που πραγματοποίησε μέσα στον Ιανουάριο σε Θεσσαλονίκη, Χανιά και Λάρισα, η Architectural Aluminium Academy (AAA) διοργανώνει ένα ακόμα σεμινάριο για μηχανικούς, σε συνεργασία με την ALUMIL και το ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.

Το σεμινάριο με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας: Πρώτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό κτιρίων» και εισηγητή τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό I.U.A.V. και Technical Training Supervisor της Ακαδημίας, Νικόλαο Κεραμίδα, πραγματοποιείται την Πέμπτη 16 Μαρτίου, 17:30 – 20:00, στο κτίριο του ΤΕΕ (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα) και απευθύνεται σε μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, τεχνικές εταιρείες και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών.

Στοχεύοντας στην ενημέρωση των μηχανικών σχετικά με τον βιώσιμο σχεδιασμό και τη βιώσιμη κατασκευή κτιρίων, τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου, το σεμινάριο της AAA εστιάζει στα νέα υλικά και την κρίσιμη συμβολή των κουφωμάτων στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Συγκεκριμένα, στο σεμινάριο θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

  • Ενεργειακή κατάσταση υφιστάμενων κτιρίων.
  • Πρότυπα νέων κατασκευών – Παθητικά κτίρια.
  • Η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της ορθής μελέτης και κατασκευής του κελύφους.
  • Εγκατάσταση κουφωμάτων: Η επίδρασή τους στην ενεργειακή απόδοση των νέων κτιρίων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα που θα βρουν ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.