ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Νέα εντυπωσιακά σχέδια που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Βελτιώστε την ασφάλεια και το στιλ κάθε σπιτιού με την εκτεταμένη γκάμα αυλόπορτων και αυλόγυρων από την ALUMINCO.

Μοναδικά χαρακτηριστικά όπως εύκολη συντήρηση, ποιότητα κατασκευής, πολλαπλές επιλογές σχεδιασμού για την κάλυψη όλων των αναγκών, καθώς και υψηλή ανθεκτικότητα στη διάβρωση κάνουν τις πρότασεις της ALUMINCO για την περίφραξη κάθε χώρου να ξεχωρίζουν.

Βελτιώστε την ασφάλεια και το στιλ κάθε σπιτιού με την εκτεταμένη γκάμα αυλόπορτων και αυλόγυρων από τη δυναμική ελληνική διέλαση. Οι λύσεις της εταιρείας διατίθενται σε μια εντυπωσιακή ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, δεν απαιτούν σχεδόν καμία συντήρηση και δεν θα σκουριάσουν ούτε θα σαπίσουν όπως συμβαίνει σε εφαρμογές με χάλυβα ή ξύλο.

the LINEAR series

Το τέλειο μείγμα μεταξύ της απλότητας της φόρμας, της χαλαρής μετάβασης και της αλ­ληλεπίδρασης μεταξύ της ιδιωτικής ζωής και των γενναιόδωρων προοπτικών.

the XPAND solution

Όταν δημιουργείτε με μοτίβα Xpand, το μόνο όριο είναι η φα­ντασία σας! Το Xpand είναι ένα πολυμορφικό, ελαφρύ, οικονο­μικό πλέγμα αρχιτεκτονικού σχε­διασμού, που προσαρμόζεται τέ­λεια στις αυλόπορτες και τους αυ­λόγυρους.

the WAVE solution

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της σειράς Xpand, η σειρά Wave διατηρεί την ιδιωτικότητα του χώ­ρου σε υψηλά επίπεδα λόγω των κλειστών επιφανειών – κυρί­ως εφαρμόσιμη σε αυλόγυρους αλλά και σε αυλόπορτες. Το μο­τίβο Wave διατίθεται σε φύλλο αλουμινίου W100 και ενισχυμέ­νο φύλλο αλουμινίου W101 λόγω των πρόσθετων κάθετων ράβδων αλουμινίου.

the PERFORATED solution

Σε αρχιτεκτονικό επίπεδο, οι διακοσμητικές λύσεις της ALUMINCO ενισχύουν την εμφά­νιση κάθε σπιτιού, εισάγοντας ένα επιπλέον στοιχείο στυλ.

Ο σχεδιασμός των μοτίβων και η λειτουργικότητα των συστημά­των συνδυάζονται αρμονικά, δη­μιουργώντας ένα διαρκές όμορφο κομμάτι για κάθε είσοδο στο σπίτι.

the CLASSIC series

Η κλασσική σειρά αυλόπορτων δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Η κυριαρχία φαίνεται στη λεπτομέρεια. Στα σχέδια που δεν περνούν απαρατήρη­τα και προσφέρουν περισσότερη ελευθερία σε κάθε επιθυμία. Μοναδικές επιλο­γές που μετατρέπουν την είσοδο οποιαδήποτε ιδιοκτησίας σε σκηνή θεάτρου. Οι κλασσικές αυλόπορτες επιβάλλονται με την πρώτη ματιά ενώ ξεχωρίζουν παντού, είτε έξω από επιβλητικά κτίρια, είτε στην καταπράσινη εξοχή.

the FIN series

Η σειρά FIN αποτελεί ένα σύστημα μοντέρ­νας περίφραξης από διαφορετικές περσίδες αλουμινίου, τοποθετημένες ένθετα, μεταξύ των κολόνων. Η επιπεδότητα των επιφανειών, η δι­ατομή των περσίδων και τα μη εμφανή σημεία σύνδεσης προσφέρουν ένα minimal αποτέλε­σμα με καθαρές λύσεις και ευθείες γραμμές, το οποίο μπορεί να καλύψει το σύνολο των τε­χνικών και αισθητικών αναγκών ενός έργου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.