ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Fischer: Νέα πολυχρηστικά συγκολλητικά – σφραγιστικά

H fischer διαθέτει εκτεταμένη γκάμα προϊόντων σε χημικά οικοδομής, όπως αφρούς πολυουρεθάνης (με πυραντοχή, με υγρομόνωση κλπ.), σιλικόνες (για υψηλές θερμοκρασίες και όλα τα δομικά υλικά) και υλικά παθητικής πυροπροστασίας.

Τώρα προστίθεται στο πρόγραμμα και τα ισχυρά συγκολλητικά-σφραγιστικά MS Professional, MS Crystal και MS Original, που συνδυάζουν υψηλή πρόσφυση (κόλλημα) σε σχεδόν όλα τα υλικά με ταυτόχρονο σφράγισμα σαν σιλικόνη. Στεγνώνουν γρήγορα και κολλούν, στερεώνουν και σφραγίζουν υλικά όπως μέταλλα, γυαλί, κεραμικό, ξύλο, μπετόν κλπ. Είναι ανθεκτικά σε θερμοκρασίες -40° έως +90° και στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, έχουν μεγάλη ελαστικότητα και δουλεύουν και σε υγρές επιφάνειες.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα, ώστε να έχουμε το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα.

Βίντεο εφαρμογής

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.