ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

KOMEAL: Εντυπωσιακή επένδυση πρόσοψης κτιρίου με σύνθετα φύλλα αλουμινίου etalbond

Το έργο αφορά στην επένδυση της πρόσοψης Διαγνωστικού-Πολυιατρείου στο Αιγάλεω Αττικής, με βραδύκαυστα σύνθετα φύλλα αλουμινίου etalbond© FR της ELVAL COLOUR.

Η KOMEAL αναλαμβάνει με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την υλοποίηση αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου, μέσα από αρμονική συνεργασία και κοινή συνεννόηση με τον πελάτη, στοχεύοντας πάντα στο βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία, δείγμα για μία ακόμη φορά της υψηλής της τεχνικής κατάρτισης και του επαγγελματισμού που τη διακρίνει, έφερε εις πέρας άλλο ένα έργο υψηλών τεχνικών και αισθητικών απαιτήσεων που αφορά σε ιδιωτικό Διαγνωστικό-Πολυιατρείο στο  Αιγάλεω Αττικής.

Το έργο αφορά στην επένδυση της πρόσοψης του κτιρίου με βραδύκαυστα σύνθετα φύλλα αλουμινίου etalbond© FR (Fire Retardant) της ELVAL COLOUR, με επεξεργασία (κοπή σε custom σχήματα) και μεταλλικό σκελετό από γαλβανιζέ διατομές.

Το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, καθώς όχι μόνο δίνει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει μία διακριτή ταυτότητα στο κτίριο αλλά ταυτόχρονα πληροί και τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές σε επίπεδο ασφάλειας και ειδικότερα πυροπροστασίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.