ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Λαμπρά εγκαίνια στο Βουκουρέστι – Νέος εκθεσιακός χώρος συστημάτων αλουμινίου

H εταιρία κλείνοντας 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στη Ρουμανία, εγκαινίασε το νέο της showroom στο Βουκουρέστι.

Το νέο της showroom στο Βουκουρέστι εγκαινίασε η EXALCO, με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσίας της στην αγορά της Ρουμανίας. Στον μοντέρνο και σύγχρονο χώρο προβολής και έκθεσης αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, στελέχη της εταιρείας υποδέχθηκαν εκλεκτούς καλεσμένους, καθώς και συνεργάτες από τον αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό χώρο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο Managing Director της EXALCO ROMANIA, Δημήτρης Μιχαηλίδης απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος εκθεσιακός χώρος, με έκταση 250 τ.μ., θα εξυπηρετεί εκτός από την πρωτεύουσα και τις γειτονικές πόλεις και άλλες χώρες. Μια ομάδα 8 πωλητών και τεχνικών βρίσκεται διαθέσιμη για να συμβουλεύει και να δίνει λύσεις σε αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες.

Ο Πρόεδρος της EXALCO, Γιάννης Αστ. Καντώνιας (δεύτερος από αριστερά) και η υπεύθυνη Marketing της εταιρείας, Άλκηστις Κατσιάβα (δεύτερη από δεξιά) με τα στελέχη του Ελληνορουμανικού Επιμελητηρίου

Οι επαγγελματίες από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών και των επενδύσεων, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά premium συστήματα αλουμινίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών που συνδυάζουν μοντέρνο design, υψηλή ασφάλεια και έχουν άριστες θερμομονωτικές επιδόσεις.

Το «παρών» στην τελετή των εγκαινίων στο Βουκουρέστι έδωσαν ο Πρόεδρος της EXALCO, Γιάννης Αστ. Καντώνιας μαζί με το στέλεχος του τμήματος εξαγωγών, Αντώνη Καντώνια, και την υπεύθυνη Marketing,  Άλκηστις Κατσιάβα.

Από αριστερά Δημήτρης Μιχαϊλίδης, Αντώνης Καντώνιας, Άλκηστις Κατσιάβα, Στέλιος Καντώνιας και Γιάννης Καντώνιας

Ο κ. Γιάννης Αστ. Καντώνιας, Πρόεδρος του Ομίλου, ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τις δυο τελευταίες δεκαετίες, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του εστίασε στη φιλοσοφία της εταιρείας που είναι επικεντρωμένη στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη του ανθρωπίνου της δυναμικού, ενώ παράλληλα ενημέρωσε το κοινό για το επενδυτικό πλάνο που υλοποίει η EXALCO, προσθέτοντας μια έκτη (6η) γραμμή παραγωγής, νέες εγκαταστάσεις κάθετης ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου και σουμπλιχρωμίας, καθώς και νέες ρομποτικές αποθήκες.

Ο Πρόεδρος της EXALCO, Γιάννης Καντώνιας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

«Με συνεχείς επενδύσεις που έχουν άμεσο στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, χωρίς να παρεκκλίνουμε της βασικής μας φιλοσοφίας, η οποία έγκειται στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού, καθώς και του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καντώνιας, που για μια ακόμη φορά έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην στρατηγική της EXALCO, η οποία έχει ως αιχμή του δόρατός της την προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη.

Στο παρακάτω link μπορείτε να περιηγηθείτε, σαν να βρίσκεστε εκεί, στον εκθεσιακό χώρο της EXALCO στο Βουκουρέστι: https://bit.ly/3To2Uxk

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.