ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά.

Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στην κορυφαία σήτα Platinum electric της IDECO που αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας.

Στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού παρουσιάζονται τα καινοτόμα συστήματα περίφραξης SMARTIA FC80, FC60 και FC10 της ALUMIL. Τρεις νέες σειρές για αυλόγυρους και αυλόπορτες για κάθε ανάγκη και αισθητική που έχουν ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών!

Στο νέο τεύχος θα βρείτε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα κάγκελα αλουμινίου που περιέχει τις καλύτερες λύσεις των πλέον αναγνωρισμένων εταιρειών του κλάδου.

Επιπρόσθετα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτογενές ρεπορτάζ του περιοδικού για τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στον εγχώριο κλάδο αλουμινίου. Τέσσερα κορυφαία στελέχη του κλάδου μοιράζονται τις απόψεις τους, τα σχέδιά τους και τις ανησυχίες τους για την επόμενη μέρα.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.