ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

SOMFY ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: Ανέλαβε τη διάθεση των προϊόντων BFT

Η SOMFY ΕΛΛΑΣ Α.Ε. αναλαμβάνει τη διάθεση και διανομή των ποιοτικών προϊόντων της BFT για την ελληνική αγορά.

Η SOMFY ΕΛΛΑΣ Α.Ε. έχει αναλάβει επισήμως την ευθύνη διάθεσης και διανομής των προϊόντων της εταιρείας BFT στην Ελλάδα. Η BFT, η οποία είναι από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ποιοτικών μηχανισμών και αυτοματισμών για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες στον κόσμο, αποτελεί πλήρες μέλος του SOMFY GROUP τα τελευταία 16 χρόνια.

Στην πορεία της εξέλιξής της η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης πρόσβασης σε εμπορικούς και κοινόχρηστους χώρους, όπως μηχανισμούς για αυτόματες γυάλινες πόρτες, ολοκληρωμένα συστήματα πάρκινγκ κ.ά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα της Ιταλικής BFT είναι ήδη αναγνωρισμένο στην ελληνική αγορά, καθώς η εταιρεία TECHNALUMIN την εκπροσώπησε επάξια κατά τα τελευταία 35 χρόνια, ως ιστορικός διανομέας της, ανοίγοντας τον δρόμο για τους νέους φιλόδοξους στόχους της μάρκας στην Ελλάδα σήμερα.

Η ανάθεση της ευθύνης διάθεσης και διανομής των προϊόντων της από την SOMFY ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για την ελληνική αγορά, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του SOMFY GROUP για την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων και του μεριδίου αγοράς της εταιρείας, στρατηγική βασισμένη στην εμπορική επανατοποθέτηση για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων της BFT, παράλληλα με την από κοινού αξιοποίηση των ισχυρών σημάτων (brands) της SOMFY & BFT.

Στις προθέσεις της SOMFY ΕΛΛΑΣ είναι να αξιοποιήσει και να ενισχύσει περαιτέρω το υφιστάμενο δίκτυο συνεργατών της BFT στην Ελλάδα, διευρύνοντας τις προοπτικές του, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθούν και νέα κανάλια διάθεσης που θα ενισχύσουν τις δυνατότητες προδιαγραφής και ενσωμάτωσης των προϊόντων της BFT σε ιδιωτικά και δημόσια έργα στη χώρα μας.

www.somfy.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.