ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Παρουσίασε πρωτοποριακά συστήματα σκίασης στην MadeExpo του Μιλάνου

Στο μεγάλο ραντεβού της δόμηση στο Μιλάνο της Ιταλίας, η ελληνική εταιρεία παρουσίασε σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα σκίασης που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η VIOMAL επανήλθε δυναμικά στις εκθέσεις εξωτερικού, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση MadeExpo Italy που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano, από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου.

Η MadeExpo αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της Ιταλίας στον κατασκευαστικό κλάδο με εξειδίκευση στα συστήματα σκίασης, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, που κατέκλισαν την έκθεση, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας έναντι της πανδημίας.

Το περίπτερο minimal σχεδιασμού της VIOMAL ήταν λειτουργικό και φιλόξενο, αναδεικνύοντας τόσο την ανανεωμένη εταιρική της εικόνα με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί, όσο και τα καινοτόμα, πιστοποιημένα συστήματα για οικιστικές και επαγγελματικές εφαρμογές.

Η δυναμική ελληνική βιομηχανία, θυγατρική της ElvalHalcor, παραμένοντας προσηλωμένη στην εξωστρέφεια της για περισσότερα από 35 χρονιά, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους επισκέπτες της προηγμένα συστήματα σήτας, ρολού, πέργκολας και κάθετης σκίασης που κέρδισαν τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον τους για μελλοντική συνεργασία.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν τα παρακάτω συστήματα:

  • VLPhoenix Σήτα Οριζόντιας κίνησης, Αναστρέψιμη, Δίφυλλης και Μονόφυλλης Τυπολογίας, ιδανική για μεγάλα ανοίγματα, με πτυχωτό πανί παραγωγής VIOMAL.
  • VL Plisse Σήτα μονόφυλλη με πάνω και κάτω ερπύστρια.
  • VL Apollo 42mm καιVL Apollo 42mm Plus Σήτες Κάθετης Κίνησης με ίσιο πανί.
  • Συστήματα Ρολών αλουμινίου για επικαθήμενη και για εξωτερική τοποθέτηση, με ρολό πολυουρεθάνης ή με διάτρητο ρολό διέλασης.
  • VL Pergola DIY Σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης 3 x 3 μ., με σύστημα κάθετης σκίασης με zip.
  • VL Shading συστήματα εσωτερικής κάθετης σκίασης με αυτοματισμούς.

Η συμμετοχή της VIOMAL στη MadeExpo αποτελεί στρατηγική κίνηση για την ανάπτυξη της στην ιταλική και την ευρωπαϊκή αγορά, με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Η εταιρεία παραμένει πάντοτε πιστή στις αξίες της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού όπου έχει εδραιώσει τη θέση της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.