ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ανάμεσα στους ισχυρότερους της ελληνικής οικονομίας στα Loyalty Awards 2021!

Η δυναμική διέλαση βραβεύτηκε για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στην εξυπηρέτηση των πελατών!

Η EUROPA, για ακόμη μια φορά, βρέθηκε ανάμεσα στους «μεγάλους» της Ελληνικής Οικονομίας, στα Loyalty Awards 2021, καθώς βραβεύτηκε για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Συγκεκριμένα η EUROPA έλαβε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Best International Initiative.

Η συμμετοχή στα βραβεία και ο ανταγωνισμός υπήρξε τεράστιος, καθώς τα βραβεία αφορούσαν τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά προγράμματα loyalty της αγοράς. Επιχειρήσεις από όλους τους μεγάλους κλάδους της οικονομίας συναγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες, με την EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. να ξεχωρίζει ανάμεσα από Τράπεζες, μεγάλες αλυσίδες λιανικής και πρατηρίων καυσίμων και εταιρείες νέων τεχνολογιών.

Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους της EUROPA, η Operation Manager, Γιώτα Σιγανού και ο Export Manager, Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Η κουλτούρα των ισχυρών δεσμών με τους πελάτες (loyalty) που δομεί η EUROPA ξεκινάει από μια σχέση σταθερή, με πορεία στον χρόνο. Μια σχέση που γεννά αμφίδρομη εμπιστοσύνη. Για την EUROPA κάθε κοινό αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία πελατών, και κάθε πελάτης ξεχωριστά αποτελεί μια οντότητα που προσεγγίζεται με προσωπικό ενδιαφέρον και σεβασμό.

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν «πιστούς» και «αφοσιωμένους» πελάτες, η EUROPA βλέπει αμφίδρομες και συμπαγείς σχέσεις. Σχέσεις που κρατούν… Μια για πάντα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.