ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ETEM: Επίσημα άνοιξε τις πόρτες του ο εμβληματικός ουρανοξύστης NV TOWER!

Το έργο ορόσημο στη Σόφια της Βουλγαρίας σηματοδοτεί τη νέα αρχιτεκτονική συμβολή της ΕΤΕΜ στο σύγχρονο αστικό τοπίο.

Υπερσύγχρονες τεχνολογίες και πρότυπα αειφορίας ξεχωρίζουν τον εντυπωσιακό ουρανοξύστη, NV TOWER, στο κέντρο της Σόφιας, ο οποίος πρόκειται να πιστοποιηθεί με LEED σε επίπεδο Gold.

Η επιλογή της λύσης πρόσοψης Ε99 της ΕΤΕΜ δεν είναι τυχαία. Το σύστημα Ε99 είναι κατασκευασμένο με τρόπο που να ανταποκρίνεται επάξια στις προκλήσεις που οφείλει να αντιμετωπίσει ο μελετητής ,όπως είναι η αντίσταση στις έντονες σεισμικές δραστηριότητες της περιοχής, εξασφαλίζοντας μακρόχρονη χρήση ακόμα και στις πιο δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.

εφαρ

Το σύστημα προσφέρει λύση για την κάλυψη εντόνων φορτίων, καθιστώντας το ως την κατάλληλη επιλογή για την κατασκευή ουρανοξυστών και κτιρίων με δύσκολες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Παράλληλα, στον πράσινο ουρανοξύστη, NV TOWER, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά η λύση με παράθυρο αερισμού Ε68VV, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα ισορροπημένο εσωτερικό περιβάλλον, καθώς συμβάλλει στην ανανέωση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.