VideosΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019: Η επαγγελματική έκθεση για τον κλάδο των κατασκευών σε ένα βίντεο 60”

Η επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 έρχεται να δώσει νέα πνοή στον κλάδο της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 θα πραγματοποιηθεί 18-20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 είναι εξειδικευμένη, διοργανώνεται σε μία περίοδο που αναμένονται μεγάλα κατασκευαστικά έργα, δημόσια και ιδιωτικά, δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου.

Παρακολουθείστε το σύντομο αλλά άκρως κατατοπιστικό βίντεο για την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.