ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ανούς Τζιρακιάν: Στόχος στην E.E.A. η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του αλουμινίου

Η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της EUROPA και νέα Έφορος της ΕΕΑ, Ανούς Τζιρακιάν

Κατά την 34η Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (Ε.Ε.Α.) ολοκληρώθηκαν οι εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) για τη διετία 2020-2022. Στη θέση του Εφόρου του Δ.Σ. εκλέχθηκε η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., Ανούς Τζιρακιάν.

Η κα Τζιρακιάν, δήλωσε σχετικά για την εκλογή της στο Δ.Σ. του κορυφαίου οργάνου του κλάδου: «Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (Ε.Ε.Α.) αποτελεί το σημαντικότερο και μακροβιότερο θεσμό του κλάδου αλουμινίου, τον οποίο έχουν υπηρετήσει με ήθος και ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια, πολύ σημαντικές προσωπικότητες του χώρου. Η Ένωση έχει δυνατότητες να αναδιαμορφώσει τα δεδομένα του σήμερα και να ανοίξει νέους δρόμους για τον κλάδο μας με εξωστρέφεια, καινοτομίες και διάθεση συνεργασίας όλων των φορέων, αλλά και των ίδιων των επιχειρήσεων. Το αλουμίνιο παρουσιάζει πληθώρα εφαρμογών και πλεονεκτημάτων έναντι όλων των άλλων υλικών, τα οποία δεν έχουν αναδειχθεί επαρκώς, και αυτό θα είναι ο προσωπικός μου στόχος και η συμβολή μου στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.