ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Πρωτοποριακά & καινοτόμα συστήματα μονής ή διπλής πέργκολας

Η VIOMAL διαθέτει τα πρωτοποριακά συστήματα VL PERGOLA DIY, μία ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης με χειροκίνητη λειτουργία ή λειτουργία μοτέρ.

Η VIOMAL SA, Ελληνική βιομηχανία παραγωγής συστημάτων σήτας και ρολού με φυλλαράκι πολυουρεθάνης για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές και θυγατρική της ElvalHalcor, επενδύει εδώ και 36 χρόνια στην Έρευνα και Ανάπτυξη συστημάτων προηγμένου σχεδιασμού, με καινοτομίες και πλεονεκτήματα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον τελικό χρήστη. Η VIOMAL έχει πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015.

VL PERGOLA DIY

Η σειρά περιλαμβάνει συστήματα βιοκλιματικής μονής ή διπλής πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης, με χειροκίνητη λειτουργία ή λειτουργία με μοτέρ και προαιρετικά συστήματα κάθετης σκίασης με zip.

Χαρακτηριστικά

  • Πλήρης γκάμα συστημάτων πέργκολας, ιδανικά για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, με ευκολία στη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση.
  • Εργονομικά σχεδιασμένα για σκίαση και προστασία από τον αέρα και τη βροχή σε μικρούς ή μεγάλους εξωτερικούς χώρους, όπως ο κήπος, το αίθριο και η πισίνα.
  • Συστήματα μονής πέργκολας, διαθέσιμης σε ΚΙΤ έτοιμων διαστάσεων 3×3 μ., 3×4 μ. και 3,6×3,6 μ., ύψους 2,5 μ., χειροκίνητη ή με λειτουργία μοτέρ. Με κινητές περσίδες αλουμινίου φάρδους 9 εκ. στη χειροκίνητη πέργκολα και περσίδες φάρδους 15 εκ. στην ηλεκτρική πέργκολα, καθώς και LED φωτισμό.
  • Προαιρετική κάθετη σκίαση με zip για τοποθέτηση σε μία, δύο, τρείς ή τέσσερις πλευρές, για μέγιστη λειτουργικότητα και άνεση.
  • Διαθέσιμα σε δυο αποχρώσεις: γκρι RAL 7016 και λευκό RAL 9010.

VL PERGOLA DIY Motor: Προσιτή πολυτέλεια & λειτουργικότητα… παντός καιρού!

Η βιοκλιματική πέργκολα με λειτουργία μοτέρ VL PERGOLA DIY Motor της VIOMAL συμπληρώνει την γκάμα των συστημάτων πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης VL PERGOLA DIY και είναι ιδανική για να ενσωματώνει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο.

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση ΚΙΤ από δύο άτομα, με χρήση οικιακών εργαλείων. Διαστάσεις: 3×3 μ., 3×4 μ., 3,6×3,6 μ.
  • Σκίαση και ηλιοπροστασία σε χώρους έως και 13 τ.μ. χάρη στις ενιαίες κινητές περσίδες μεγάλου φάρδους 15 εκ., για μέγιστη στιβαρότητα, ηλιοπροστασία και εργονομία, με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Οι κινητές περσίδες με λειτουργία μοτέρ είναι στεγανές για προστασία από τη βροχή, χάρη στο σύστημα υδρορροής που διασφαλίζει αποτελεσματική αποστράγγιση του νερού.
  • Στιβαρότητα κατασκευής με προφίλ αλουμινίου είτε σε γκρι απόχρωση RAL 7016 ηλεκτροστατικής βαφής είτε σε λευκή απόχρωση RAL 9010. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED στο εσωτερικό τριών περσίδων προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας.
  • Προαιρετικό σύστημα κάθετης σκίασης zip με λειτουργία μοτέρ σε μία, δύο, τρείς ή τέσσερις πλευρές, για μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τα έντομα.

VL PERGOLA DIY Motor Double: Αρμονία εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

Η νέα διπλή βιοκλιματική πέργκολα VL PERGOLA DIY Motor Double με λειτουργία μοτέρ συμπληρώνει την γκάμα των συστημάτων πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης VL PERGOLA DIY και είναι ιδανική για να ενσωματώνει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο.

Διαθέτει κινητές, ηλεκτρονικά ελεγχόμενες περσίδες φάρδους 15 εκ. με ενσωματωμένο φωτισμό LED, που προσαρμόζουν το επίπεδο σκίασης και τον φωτισμό του χώρου με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας παράλληλα προστασία από τη βροχή.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα κάθετης σκίασης zip με λειτουργία μοτέρ, που τοποθετείται σε οποιαδήποτε πλευρά της πέργκολας.

Το σύστημα διατίθεται σε KIT τριών διαστάσεων (3×6 μ., 3×8 μ., 3,6×8 μ.).

Σύστημα κάθετης σκίασης με zip

Πρόκειται για προαιρετικό σύστημα κάθετης σκίασης με zip σε μία, δύο, τρεις ή και τέσσερις πλευρές της πέργκολας, για μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τα έντομα, διατηρώντας παράλληλα την ορατότητα χάρη στο διάτρητο πανί.

Το σύστημα κάθετης σκίασης λειτουργεί με μοτέρ στην περίπτωση της πέργκολας με μοτέρ ή χειροκίνητα στην πέργκολα χειροκίνητης λειτουργίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.