ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Janmetal: 25 χρόνια στη περισυλλογή και ανακύκλωση σκραπ μετάλλων

Η Janmetal έρχεται στον χώρο του κάθε συνεργάτη, παραλαμβάνει το σκραπ και πληρώνει τοις μετρητοίς, χωρίς παζάρια και διατυπώσεις!

Η εταιρεία Janmetal έχει μία 25ετή εμπειρία στον χώρο της περισυλλογής και εμπορίας μετάλλων σε σκραπ. Όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό, έχοντας αποκτήσει εκατοντάδες συνεργάτες – βιοτέχνες από τους οποίους προμηθεύεται το σκραπ που τους απομένει από την επαγγελματικής τους δραστηριότητα.

Σε όποια πόλη της Ελλάδας και αν βρίσκεται ο συνεργάτης της εταιρείας, η Janmetal έρχεται στον χώρο του, παραλαμβάνει το σκραπ και πληρώνει τοις μετρητοίς, χωρίς παζάρια και διατυπώσεις!

Η Janmetal περισυλλέγει και ανακυκλώνει κάθε είδους μέταλλο (αλουμίνιο, σίδηρο, χαλκό κ.λπ.), καθώς διαθέτει δικά της, ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Τα συνέργεια της εταιρείας μεταφέρουν στον ειδικό χώρο παρασκευής που διατηρεί η Janmetal τα προς ανακύκλωση υλικά που στη συνέχεια προωθούνται προς επεξεργασία.

Υπερσύγχρονα μηχανήματα έχουν επιλεγεί για το σκοπό αυτό, με το υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό να τα χειρίζεται με τον βέλτιστο τρόπο. Τα υλικά διαχωρίζονται αρχικά ανάλογα το είδους τους και στη συνέχεια ξεκινά η διαδικασία της επεξεργασίας. Στόχος είναι η οικολογική τους ανακύκλωση για ένα καλύτερο περιβάλλον!

Υπηρεσίες ανακύκλωσης & συλλογής μετάλλων

  • Προφίλ αλουμινίου
  • Χαλκό
  • Σκραπ μέταλλα
  • Ανοξείδωτο Inox
  • Μπρούτζο
  • Μη σιδηρούχο μεταλλικό σκραπ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.