ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa The Lab: 150 κατασκευαστές συμμετείχαν στους 7 Κύκλους εντός του 2022

Η ομάδα του Europa The Lab ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2023 με βασικό στόχο την πραγματοποίηση 7 ακόμα κύκλων του προγράμματος και τη διεύρυνση του περιεχομένου του.

Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2022, ολοκληρώθηκε και ο 7ος Κύκλος εκπαίδευσης του Europa The Lab. Τον 7ο Κύκλο παρακολούθησαν 20 κατασκευαστές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο, αποκτώντας τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Europa.

Μέσα στο 2022, πραγματοποιήθηκαν 7 κύκλοι Europa The Lab, εκ των οποίων 3 στην Αττική και 4 στην Περιφέρεια, με συμμετοχή 150 συνολικά κατασκευαστών από την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τη Δυτική Ελλάδα. Στις 364 ώρες του προγράμματος, πραγματοποιήθηκαν συνεργασίες με δύο εξωτερικές εταιρείες με εξειδίκευση στις Τεχνολογίες Μόνωσης (BOSTIK) και τους Υαλοπίνακες (Yalodomi).

Η ομάδα του Europa The Lab ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2023 με βασικό στόχο την πραγματοποίηση 7 ακόμα κύκλων του προγράμματος και τη διεύρυνση του περιεχομένου του με την προσθήκη τεσσάρων νέων εκπαιδευτικών ενοτήτων μεταξύ των οποίων, η Εξοικονόμηση Ενέργειας και το Green Business.

Το Europa The Lab παραμένει ανοιχτό σε κάθε κατασκευαστή που επιθυμεί να συμμετέχει! Μάθετε περισσότερα και καταθέστε εδώ την αίτησή σας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.