ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Καθηλωτική η παρουσία της ALUMIL στη φημισμένη έκθεση BAU 2017 στο Μόναχο

Η ALUMIL παρουσίασε ένα από τα εντυπωσιακότερα περίπτερα της έκθεσης.

Η ALUMIL, συμμετέχοντας για 8η συνεχόμενη φορά στη διεθνή έκθεση BAU στο Μόναχο, παρουσίασε τα νέα εξελιγμένα προϊόντα της σε ένα διώροφο stand 200 τ.μ., το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, όχι μόνο χάρη στην υψηλή αισθητική του με μοντέρνες γραμμές και αέρινο σχεδιασμό, αλλά και λόγω των εντυπωσιακών εκθεμάτων που ήταν ομολογουμένως μοναδικά.

Το ηλεκτροκίνητο minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOS e-MOTION με ύψος 4 μέτρα, έκλεψε την παράσταση, καθηλώνοντας άπαντες αφού παρά το τεράστιο μέγεθος και βάρος, λειτουργούσε σαν να αψηφά τους νόμους της φύσης συνδυάζοντας ιδανικά στιβαρότητα και minimal σχεδιασμό, με πλάτος γάντζου μόλις στα 25 mm! Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το ανασυρόμενο σύστημα SUPREME S700 με γωνιακή τυπολογία, το οποίο παρά το εντυπωσιακό άνοιγμα με 4 μέτρα ύψος και 4 μέτρα πλάτος, επέτρεπε στους επισκέπτες να το κινούν εύκολα χάρη στους εξελιγμένους μηχανισμούς και το προηγμένο σχεδιασμό του.

Φυσικά, η μεγαλειώδης δίφυλλη ZEN PIVOT Structural Glass της INTERNO Doors, αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία highlights όχι μόνο του stand, αλλά και της έκθεσης γενικότερα, αφού ο συνδυασμός δίφυλλης πόρτας με structural σχεδιασμό και PIVOT μηχανισμό (έκκεντρο άξονα), καθώς και πλήθος άλλων καινοτομιών, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία!  Επιπλέον, μεταξύ άλλων, ξεχώρισε το νέο συρόμενο ή ανασυρόμενο σύστημα SMARTIA Μ12500 PHOS με καλαίσθητες minimal γραμμές και απίστευτα εύκολη κύλιση, όπως και το ανοιγόμενο SUPREME S77 PHOS με ύψος κατασκευής μόνο 67 mm και εξαιρετικά στενό μπινί. Τέλος, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η πρωτοποριακή νέα φυσούνα SUPREME SF85, η οποία θα επαναπροσδιορίσει πολλά στην απαιτητική κατηγορία συστημάτων φυσούνας.

O κόσμος της έκθεσης αναγνώρισε την ποιοτική ανωτερότητα των συστημάτων της ALUMIL και το πλήθος των λύσεων που δύναται να προσφέρει. Η ελληνική εταιρεία απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα μπροστά στο διεθνή ανταγωνισμό, όντας για μία ακόμη φορά «Μίλια Μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.