ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Η σειρά Crystal Line «απογείωσε» τα skybox της Ζούλτε Βάρεγκεμ Βελγίου!

Η κατασκευαστική εταιρεία “Willy Naessens” επέλεξε τη σειρά γυάλινων κιγκλιδωμάτων Crystal Line της ALUMINCO για τα skybox του ποδοσφαιρικού συλλόγου Zulte-Waregem Βελγίου στο στάδιο Essevee της Δυτ. Φλάνδρας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Το πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για τη κατασκευή γυάλινου κάγκελου, είναι το ιδανικό σύστημα για μπαλκόνια, σκάλες ή περιφράξεις κτιρίων, με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Η σειρά Crystal Line προσφέρει εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα. Επιπρόσθετα δε χρειάζεται συντήρηση, ενώ είναι εύκολη στον καθαρισμό και κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα UNI EN 10807 & NF P01-013.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.