ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Ανανεωμένο πρόγραμμα υπολογισμού θερμοπερατότητας των συστημάτων της

Η EXALCO δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα για τους συνεργάτες της για τον υπολογισμό με 7 απλά βήματα του Uw των κουφωμάτων.

Η EXALCO δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα υπολογισμού θερμοπερατότητας Uw που δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους συνεργάτες κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμίνιου και μηχανικούς να υπολογίσουν, με 7 απλά βήματα, το Uw των κουφωμάτων για τα έργα τους.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει βήμα-βήμα τη γεωγραφική περιοχή / νομό που βρίσκεται το έργο, την κατηγορία και τον κωδικό του συστήματος, τον τύπο υαλοπίνακα, τις επιλογές εξωφύλλων και τις διαστάσεις των κουφωμάτων.

Τα συστήματα που περιλαμβάνει η εφαρμογή είναι από την κατηγορία των θερμομονωτικών συστημάτων Exalco Economy και είναι όλα δοκιμασμένα και πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένα Ινστιτούτα, όπως το ift Rosenheim και το Giordano.

Η εφαρμογή είναι φιλική, εύχρηστη και συμβατή σε όλες τις συσκευές. Η αποθήκευση γίνεται σε ηλεκτρονικό έγγραφο PDF, για άμεση αποστολή και για κάθε νόμιμη χρήση. Είναι διαθέσιμη στη δ/νση: uw.exalco.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.