ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEXNH: Κάνει τις πόρτες PIVOT προσιτές σε όλους!

Η νέα οικονομική πόρτα PIVOT Solution, είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με κορυφαίες πιστοποιημένες επιδόσεις!

Η νέα σειρά πορτών PIVOT Solution, από την ΤΕΧΝΗ, δημιουργεί νέα δεδομένα στην ανερχόμενη αγορά των αξονικών πορτών.

Η νέα οικονομική πόρτα Pivot Solution, είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Υπερέχει έναντι των μεταλλικών πορτών με κορυφαίες πιστοποιημένες επιδόσεις σε Θερμομόνωση Ud=0,76, ασφάλεια RC3 και ηχομόνωση 31 dB. Διατίθεται σε περισσότερα από 30 σχέδια και με γυάλινη επιφάνεια.

Μαζί με τις Pivot Superior, Pivot Glazed και Pivot Multiframe η ΤΕΧΝΗ διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα αξονικών πορτών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.