ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PANIDIS: Ποιοτικό και άκρως εξελιγμένο σύστημα μηχανισμού PIVOT

Ο νέος μεντεσές PIVOT MPH της εταιρείας PANIDIS προσφέρει εύκολη εγκατάσταση, παρέχοντας τη δυνατότητα ανοίγματος της πόρτας και προς τις δύο κατευθύνσεις για επαγγελματική ή οικιακή χρήση.

Ο PIVOT μεντεσές της εταιρείας PANIDIS είναι ένας μηχανισμός που παρέχει τη δυνατότητα ανοίγματος της πόρτας και προς τις δύο κατευθύνσεις, με εύρος κίνησης 360˚, ο οποίος επιλέγεται από τον κατασκευαστή για τις αρχιτεκτονικά απεριόριστες επιλογές που προσφέρει.

Πρόκειται για μία λύση που εφαρμόζεται είτε για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικές ή εσωτερικές πόρτες. Είναι κατάλληλος για πόρτες μεγάλων διαστάσεων και διαφόρων σχημάτων και υλικών, όπως σίδερο, ξύλο, αλουμίνιο ή γυαλί (με προσθήκη πλαισίου).

Στο παρελθόν η εγκατάσταση ενός συστήματος PIVOT μεντεσέ δεν ήταν εύκολη και γι’ αυτό ως λύση δεν ήταν τόσο διαδεδομένη. Σήμερα, ωστόσο, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία αλλά και την παραγωγική ικανότητα που διαθέτει η PANIDIS, σχεδίασε το εξελιγμένο σύστημα μηχανισμού PIVOT MPH.

Το σύστημα κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά επεξεργασμένο ανοδιωμένο αλουμίνιο, υλικά που εξασφαλίζουν κορυφαία αξιοπιστία στη λειτουργία του με μηδενική ανάγκη συντήρησης. Tαυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό ακόμη και σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά του PIVOT Μηχανισμού

  • Δεν απαιτείται ιδιαίτερη υποδομή σε δάπεδο και οροφή
  • Διαθέτει αντοχή σε φορτίο από 250 έως 500 κιλά (ανάλογα το μηχανισμό)
  • Τοποθετείται σε πόρτα με πάχος από 40 χιλ. έως 120 χιλ.
  • Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και γρήγορα, με μηδενική ανάγκη συντήρησης
  • Η ρύθμιση πραγματοποιείται εύκολα με την πόρτα τοποθετημένη στη θέση της, χωρίς ειδικά εργαλεία
  • Διαθέτει δυνατότητα ±5 χιλ. οριζόντιας ρύθμισης του επάνω μέρους του μηχανισμού και ±3 χιλ. οριζόντιας ρύθμισης του κάτω μέρους του
  • Προσφέρει ελεύθερη κίνηση χωρίς σημείο stop ή μηχανισμό επαναφοράς
  • Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της πόρτας συναρμολογημένης έτοιμης για τοποθέτηση
  • Είναι κατάλληλος και για οικιακή και για επαγγελματική χρήση

Πληροφορίες

Για παραγγελίες ή/και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στα τηλέφωνα: 2310 780352 ή 210 5155430 και στο e-mail: info@panidis-sa.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.