ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL S46 SI2_MD: Αξιόπιστη θερμομόνωση

Η εξαιρετική συρόμενη σειρά S46 της ELVIAL συνδυάζει ανθεκτικότητα, πρωτοποριακές τεχνολογίες και απαράμιλλο design!

Το σύστημα ELVIAL S46 SI2_MD είναι ένα συρόμενο σύστημα απαράμιλλης αισθητικής και υψηλών επιδόσεων σε αρμονία με τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον χώρο του design.

Η συγκεκριμένη έκδοση του συστήματος S46 της ELVIAL είναι μία εξαιρετική επιλογή που παρέχει αξιόπιστη θερμομόνωση και αξιοσημείωτη ποιότητα κύλισης. Τα αδιαμφισβήτητα λειτουργικά χαρακτηριστικά συνδυάζονται με έναν σχεδιασμό που ακολουθεί τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις και επιτρέπει τη δημιουργία μεγάλων ανοιγμάτων και τη διαμόρφωση ανεμπόδιστης θέας.

Με μια ματιά

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται μονωτικές ράβδοι πλάτους 22 χιλ., προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

  • Με την καινοτόμο Τεχνολογία ELVIAL I2 ενισχύεται η ενεργειακή απόδοση του συστήματος έως 38%.
  • Ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι εφαρμόζονται στη ζώνη επαλληλίας, βελτιστοποιώντας την ενεργειακή επίδοση του συστήματος.
  • Ειδικά βουρτσάκια τεχνολογίας Tri-fin εφαρμόζονται σε όλο το σύστημα, για αποτελεσματική στεγάνωση σε αέρα και νερό.
  • Αθόρυβη λειτουργία και ομαλή ολίσθηση ακόμα και σε μεγάλα ανοίγματα.

Η συλλογή S46 συνδυάζει ανθεκτικότητα, πρωτοποριακές τεχνολογίες και design. Η ELVIAL με τη σειρά  S46 δημιούργησε κάτι περισσότερο από μια επαρκή λύση. Η συλλογή περιλαμβάνει την έκδοση ELVIAL S46 SI2_CLASSIC, ELVIAL S46 SI2_FLAT με εκδόσεις συρόμενου, ανασυρόμενου και το συρόμενο ELVIAL S46 SI2_MD με δυνατότητα κάλυψης της κάσας εσωτερικά και εμφανή όψη στα 59 χιλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.