ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Κορυφαία συστήματα για τις πλέον σύγχρονες ξενοδοχειακές ανάγκες!

Τα πλήρως πιστοποιημένα θερμομονωτικά συστήματα της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ προσφέρουν άμεση αίσθηση ασφάλειας, θαλπωρής και οικειότητας, στη μοντέρνα σειρά ξενοδοχείων “The Newel” της Αθήνας.

Τα κορυφαία συστήματα αλουμινίου της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ έδωσαν ποιοτικές λύσεις στην κατασκευή τριών εντυπωσιακών ξενοδοχειακών μονάδων της γνωστής σειράς The Newel” στην πρωτεύουσα.

Τα πλήρως πιστοποιημένα θερμομονωτικά συστήματα της δυναμικής διέλασης προσφέρουν άμεση αίσθηση ασφάλειας, θαλπωρής και οικειότητας, με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας και ηχομόνωσης.

Ανοιχτές οι πόρτες για αξέχαστη διαμονή στο Ψυχικό

Συνεχίζοντας να διαφοροποιείται, με ασύγκριτη απόδοση των μοντέρνων και πιστοποιημένων συστημάτων αλουμινίου της, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ κέρδισε την εμπιστοσύνη ακόμα ενός ξενοδοχείου πολυτελούς σχεδιασμού και συγκεκριμένα του The Newel Psychiko”.

Συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

Το ”The Newel Psychiko”, αποτελείται από 21 κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, με μοντέρνα έπιπλα και προσεγμένες παροχές, που εξασφαλίζουν μια υπέροχη διαμονή στην Αθήνα.

Διακοσμημένα σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους, με minimal και κομψές πινελιές από ξύλο, μέταλλο και ιδιαίτερα φωτιστικά, τα δωμάτια και οι σουίτες που διαθέτει αυτό το ξεχωριστό κτίριο, αποπνέουν αύρα ηρεμίας και σαγήνης, για μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής.

Το “The Newel Psychiko”, φυσικά στο Ψυχικό, είναι ιδανικό για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο για διακοπές στην πόλη ή επαγγελματικούς λόγους, για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει ανέσεις που επιτρέπουν στους επισκέπτες να νιώθουν πάντα «σαν στο σπίτι τους».

Τα πλήρως πιστοποιημένα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά συστήματα της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ προσφέρουν άμεση αίσθηση ασφάλειας, θαλπωρής και οικειότητας, και δίνουν στο μοναδικό ξενοδοχείο ένα πολύ λειτουργικό, φιλικό και πρόσχαρο τόνο.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ «ντύνει» την απαιτητική διαμονή στην… Ακρόπολη!

Σε ιστορική τοποθεσία του Αθηναϊκού κέντρου, κοντά στο Ναό Ολυμπίου Διός, το Μουσείο Ακρόπολης και το Παναθηναϊκό Στάδιο, το “The Newel Acropolis” εμπιστεύθηκε την τεχνογνωσία, αξιοπιστία και υπεροχή των θερμομονωτικών συστημάτων αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, για να συνδυάσει την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα και τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό!

Συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

Στεγασμένο σε μοντέρνο κτίριο με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, το εντυπωσιακό “The Newel Acropolis” προσκαλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν την επιτομή της σύγχρονης ξενοδοχειακής διαμονής. Παρέχει απλόχερα την άνεση, θαλπωρή και φωτεινότητα που προσφέρουν τα σύγχρονα, πλήρως πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ.

Τα οφέλη σημαντικά για το Αθηναϊκό ξενοδοχείο: βελτιώθηκε η κτιριακή ενεργειακή απόδοση, η άνεση και εμπειρία των επισκεπτών, και η ασφάλεια και υγιεινή του κτιρίου. Το μεσογειακό κλίμα με ζεστά, ξηρά καλοκαίρια, ήπιους χειμώνες, αλλά και απροσδόκητες εξάρσεις, απαιτεί άνετη εσωτερική θερμοκρασία ετησίως, μείωση κατανάλωσης ενέργειας και κόστους.

Με τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, ελαττώθηκε η μεταφορά θερμότητας μεταξύ εσωτερικών-εξωτερικών χώρων ώστε να διατηρείται σταθερή θερμοκρασία, χωρίς μεγάλη εξάρτηση από συστήματα θέρμανσης-ψύξης.

Επιπλέον, μειώθηκε ο θόρυβος εξωτερικού περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα σημαντικό στα ξενοδοχεία κέντρου πόλης, όπου ο θόρυβος των δρόμων και των περαστικών μπορεί να είναι έντονος και συνεχής.

Η καλή μόνωση βοήθησε στη διατήρηση καθαριότητας και υγιεινής των δωματίων, αφού, κατά κανόνα, η μόνωση δεν επιτρέπει σε ρύπους, παθογόνα και υγρασία να εισέλθουν εύκολα στον ξενοδοχειακό χώρο.

Τέλος, η τοποθέτηση του αρχιτεκτονικού προφίλ ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ συνέβαλλε αποφασιστικά στην ασφάλεια του ξενοδοχείου, με τη βελτίωση αντοχής και χρηστικότητας των θυρωμάτων.

Όλα, οφέλη που συντελούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικής απόδοσης και του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος του ακινήτου της σειράς στην Ακρόπολη.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αναβαθμίζει το… Μεταξουργείο

Η οικογένεια του “The Newel Hotels” εμπιστεύθηκε τη ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ για να προσφέρει ποιότητα, καινοτομία και υψηλή αισθητική.

Στο Μεταξουργείο, το ξενοδοχείο στεγάζεται σε πενταώροφο, κομψό, ανακαινισμένο κτίριο, που αντανακλά υψηλή αισθητική και αρχιτεκτονική αρμονία, με minimal εσωτερική σχεδίαση και διακόσμηση.

Συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

Ειδικά διαμορφωμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και τις ιδιαίτερες ανάγκες των επισκεπτών, εξοπλισμένα με ενεργειακά θυρώματα (κουφώματα) ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, τα διαμερίσματα στο “The Newel Metaxourgeio”, αποπνέουν αίσθηση σπιτικής θαλπωρής και σύγχρονης κομψότητας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική διαμονή.

Με το πέρας της τοποθέτησης, βελτιώθηκε συνολικά η άνεση των εσωτερικών κτιριακών χώρων του “The Newel Metaxourgeio”.

Όπως και στα άλλα ξενοδοχεία της σειράς, έτσι και στο κτίριο του Μεταξουργείου, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, με πλήρως πιστοποιημένα, αξιόπιστα και μοντέρνα συστήματα αλουμινίου για θερμομονωτικά και ηχομονωτικά θυρώματα, συνέβαλλε αποφασιστικά στον φιλόξενο συνδυασμό της εσωτερικής ατμόσφαιρας του κτιρίου, με το εξωτερικό του περιβάλλον.

Μειώνοντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας που προκαλούνται μέσω παραθύρων και άλλων ανοιγμάτων, τα θερμομονωτικά προφίλ συνέβαλλαν στην εξάλειψη των ψυχρών σημείων και ρευμάτων τον χειμώνα ή των αντίστοιχων θερμών το καλοκαίρι, δημιουργώντας πιο άνετο περιβάλλον διαμονής.

Η σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος διευκολύνθηκε περαιτέρω από τον σχεδιασμό των θερμομονωτικών προφίλ ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, ώστε να επιτρέπεται άφθονο φυσικό φως και αερισμός στους χώρους που προβλέπεται.

Τέλος, τα παραπάνω χαρακτηριστικά, υποβοηθώντας τη διατήρηση επιθυμητών συνθηκών εσωτερικής θερμοκρασίας και φωτισμού, μείωσαν τις έκτακτες ανάγκες υποστήριξης του κτιρίου από επικουρικά συστήματα (π.χ. θέρμανσης-ψύξης). Αυτό μείωσε το ενεργειακό κόστος, με θετικές επιπτώσεις και στο αποτύπωμα άνθρακα του ακινήτου.

  • Τη Φωτογράφηση του “Τhe Νewel Psychiko” ανέλαβε η Μαρία Ειρήνη Μοσχονά
  • Τη Φωτογράφηση του “Τhe Νewel Acropolis” ανέλαβε ο Παναγιώτης Βουμβάκης
  • Τη Φωτογράφηση του “The Newel Metaxourgei” ανέλαβε o Χρήστος Δράζος
  • To Aρχιτεκτονικό Γραφείο που ανέλαβε τα Newel Hotel είναι το JC Architects

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.